top icon
Επικαιρότητα

Bραβείο σχεδιασμού για τη νέα Skoda Octavia

Η νέα Skoda Octavia κέρδισε το βραβείο Red Dot για τον σχεδιασμό της και αρχής γενομένης το 2006 ανέβασε σε 14 τα συνολικά τρόπαια που έχει κατακτήσει στον συγκεκριμένο θεσμό.

Η ολοκαίνουργια Skoda Octavia τιμήθηκε με το Red Dot Award, φτάνοντας τα τρία συνολικά στις τέσσερις γενιές του μοντέλου, μετά από αυτά του 2006 και του 2017. Για την ιστορία, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή των περίπου 40 ειδικών από όλο τον κόσμο με το εκφραστικό της στυλ, τα ανάγλυφα σχεδιαστικά μοτίβα και τις κομψές, δυναμικές αναλογίες της. Έτσι, στην 65η διοργάνωση του έγκυρου διαγωνισμού σχεδίασης, η Skoda έφτασε τα 14 συνολικά βραβεία Red Dot για τα μοντέλα της. Ο αρχικός προγραμματισμός για την επίσημη απονομή των βραβείων για το 2020 είναι στις 22 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του Red Dot Gala, στο Έσσεν της Γερμανίας.

SKODA OCTAVIA

Τα Red Dot Awards είναι η κορυφαία ίσως παγκοσμίως αναγνώριση του εξαιρετικού σχεδιασμού προϊόντων. Η επιτροπή των βραβείων Red Dot αποτελείται ανεξάρτητους καθηγητές design, δημοσιογράφους και βιομηχανικούς σχεδιαστές, που αξιολογούν κάθε χρόνο χιλιάδες προϊόντα. Τα μέλη της επιτροπής φέτος έκριναν επί τόπου κάθε ένα από τα περίπου 6.500 προϊόντα που συμμετείχαν, με κριτήρια όπως ο βαθμός καινοτομίας, η ποιότητα του σχεδιασμού, η λειτουργικότητα, η μακροζωία και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το 2020 συμπληρώνονται 65 χρόνια από την ίδρυση των βραβείων Red Dot. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ