Επικαιρότητα Κόσμος

Βράβευση για το Mitsubishi Eclipse Cross

Η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι το Eclipse Cross απέσπασε τον τίτλο RJC Car of the Year 2019, σε ένα θεσμό με διοργανωτή την Automotive Researchers & Journalists Conference of Japan (RJC).

 

Για την επιλογή του Eclipse Cross, η κριτική επιτροπή του RJC σχολίασε τα εξής: «Το Eclipse Cross δεν είναι μόνο ένα κομψό μίγμα μοντέρνου coupe και συμπαγούς SUV, αλλά προσφέρει και υψηλές επιδόσεις σε ανώμαλο δρόμο και ισορροπημένη, δυναμική συμπεριφορά, χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Super All-Wheel Control (S-AWC). Οι ζωηρές επιδόσεις του οφείλονται στη συνεργασία ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5L και ενός κιβωτίου CVT.» Είναι η πρώτη φορά που μοντέλο της MMC κερδίζει μία διάκριση RJC Car of the Year μετά το Mitsubishi i το 2007.

Η επιλογή του 28ου RJC Car of the Year έγινε από μέλη του οργανισμού RJC. Υποψήφια ήταν ιαπωνικά μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην τοπική αγορά το διάστημα 1 Νοεμβρίου 2017 – 31 Οκτωβρίου, 2018. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα 6 επικρατέστερα μοντέλα την 1η Νοεμβρίου και στις 13 Νοεμβρίου απένειμε το τίτλο RJC Car of the Year 2019 στον τελικό νικητή.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου