top icon
Επικαιρότητα

Bridgestone: Επενδύει 266 εκατ. ευρώ σε τρία εργοστάσιά της στην Ευρώπη

Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας των εργοστασίων, την αγορά εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και τη βελτιστοποίηση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Bridgestone στο Burgos (Ισπανία), το Poznan και το Stargard (Πολωνία), θα αναβαθμιστούν σημαντικά ως αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης. Προκειμένου να ενισχυθεί η πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά των ελαστικών, η επένδυση στον τομέα παραγωγής της Bridgestone οδηγεί σε ένα πλουσιότερο μίγμα προϊόντων τόσο σε επίπεδο μάρκας όσο και σε επίπεδο διαστάσεων. Επιτρέπει επίσης στην Bridgestone να ανταποκριθεί με ευελιξία στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για premium ελαστικά Bridgestone, συμπεριλαμβανομένου του νέου Turanza T005.

Η επένδυση αποσκοπεί στην επέκταση του δυναμικού των εργοστασίων με νέο εξοπλισμό και βελτίωση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας που διατίθεται για παραγωγή αυτόνομων συστημάτων οχημάτων και μηχανημάτων υψηλής χωρητικότητας. Αυτές οι νέες τεχνολογίες ενισχύουν την ικανότητα των εργοστασίων να παράγουν εξελιγμένα, υψηλής ποιότητας ελαστικά και αναμένεται να αυξήσουν την ικανότητα παραγωγής περισσότερο από 20%. Η επένδυση θα υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, με όλες τις αναβαθμίσεις να έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ