top icon
Επικαιρότητα

Bridgestone: στην κορυφή των εργοστασιακών τοποθετήσεων το 2018

Το 2018 η Bridgestone επιλέχθηκε ως προμηθευτής για περισσότερες από 120 νέες εργοστασιακές τοποθετήσεις στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Το ποσοστό αυτό σημαίνει μία αύξηση άνω του 30%. Οι τοποθετήσεις κατανέμονται σε περισσότερα από 40 διαφορετικά μοντέλα από 15 διαφορετικούς κατασκευαστές. Η ποιότητα της σειράς ελαστικών της Bridgestone υπογραμμίζεται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι οποίοι δεσμεύονται να τα χρησιμοποιούν ως αρχικό εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων οι Toyota, Mercedes και Porsche. Ταυτόχρονα, η Bridgestone συνεχίζει να είναι ο κύριος προμηθευτής της Audi, της SEAT, της Skoda και παραμένει στρατηγικός συνεργάτης του ομίλου Volkswagen. Στην Audi ο όγκος των τοποθετήσεων έχει διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών. Επιπλέον, η Bridgestone κατέχει ισχυρή θέση στην BMW. Αυτό το αναγνωρίζει κανείς καλύτερα μέσω του εύρους των αρχικών τοποθετήσεων Bridgestone στις σειρές BMW 3, BMW 7, BMW X5/X7 και στην BMW Z4.

Οι κατασκευαστές οχημάτων επέλεξαν τα ελαστικά Bridgestone για τις αρχικές τοποθετήσεις τους σε μια ευρεία ποικιλία μοντέλων, στην οποία περιλαμβάνονται ηλεκτρικά/υβριδικά οχήματα όπως το BMW i3s & το Toyota Corolla, αλλά και το Audi A6 Allroad, το Opel Insignia, την πρωτοποριακή σειρά BMW 8, καθώς και τα πολυτελή Porsche Cayenne και τα σπορ αυτοκίνητα όπως η Ferrari Portofino και το Renault Mégane RS και R.S. Trophy. Τώρα περισσότερο από το 85% των τοποθετήσεων αφορά σε ελαστικά με ζάντα 17 ιντσών ή μεγαλύτερη._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ