Επικαιρότητα Κόσμος

COTY: Αυτοί είναι οι 7 φιναλίστ για το 2019

Η επιτροπή του θεσμού «Car Of The Year» ανακοίνωσε ποια είναι τα 7 μοντέλα που θα διεκδικήσουν στην τελική φάση τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2019.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαδικασίας, κατά την οποία τα μέλη της θεσμού «Car Of The Year» κλήθηκαν να επιλέξουν τη δική τους επτάδα (μικρή λίστα) μέσα από τα 38 μοντέλα της χρονιάς που προτάθηκαν στην πρώτη φάση. Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα γνωστοποιήθηκαν οι διεκδικητές του τίτλου, που, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα απονεμηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μία μέρα πριν από την επίσημη έναρξή του, στις 4 Μαρτίου του 2019.

Τα μοντέλα της τελικής επτάδας είναι, κατά αλφαβητική σειρά, τα εξής:

- Alpine A110

- Citroën C5 Aircross

- Ford Focus

- Jaguar I-Pace

- Kia Ceed

- Mercedes-Benz A-Class

- Peugeot 508

Η διαδικασία για την επιλογή του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2019 θα συνεχιστεί με τους επτά υποψήφιους να αξιολογούνται από την Επιτροπή Ευρωπαίων δημοσιογράφων «Car Of The Year», μέλος της οποίας είναι ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος σε αυτήν τη φάση ψήφισε τα Alpine A110, Audi A1, Citroen C5 Aircross, Ford Focus, Jaguar I-Pace, Kia Ceed και Mercedes-Benz A-Class._Χ.Α.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου