Επικαιρότητα Κόσμος

Δείτε το on-board βίντεο της επίδοσης ρεκόρ της Porsche 911 GT2 RS MR στο ‘Ring

Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα και τα οπτικά πειστήρια του επίδοσης ρεκόρ των 6 λεπτών και 40.30 δλ. που πέτυχε η 911 GT2 RS MR στο Nurburgring.

Η αναβαθμισμένη από την Manthey-Racing εκδοχή της Porsche 911 GT2 RS κατάφερε στις 25 Οκτωβρίου να κατεβάσει στο Nurburgring κατά 7 δλ. το χρόνο της «απλής» εκδοχής του γερμανικού κουπέ, σταματώντας το χρονόμετρο στο καθ' όλα εντυπωσιακό 6:40.30. Έτσι, με την επίδοσή της αυτή, καθίσταται το ταχύτερο street-legal αυτοκίνητο παραγωγής στην κλειστή διαδρομή της Πράσινης Κόλασης των 20,6 χλμ. ανακτώντας το στέμμα στο συγκεκριμένο τερέν από την Lamborghini Aventador SV J [+video] που με τη σειρά της το είχε αποσπάσει από την «απλή» 911 GT2 RS τον περασμένο Ιούλιο [+video].

Δείτε στη συνέχεια το «χορταστικό» on-board βίντεο της επίδοσης όπως αυτό αναρτήθηκε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Porsche και διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες._X.A.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου