top icon
Επικαιρότητα

Δέκα ηλεκτρικά mini-bus της Karsan στη Ρουμανία

Η τουρκική Karsan θα διαθέσει στην πόλη Suceava της Ρουμανίας δέκα ηλεκτρικά min-bus.

Η Karsan θα παραδώσει δέκα ακόμη μίνι λεωφορεία της οικογένειας μοντέλων Jest Electric στη Suceava της Ρουμανίας, επιπλέον των πέντε ηλεκτρικών mini-bus που παραδόθηκαν πέρυσι. Η εν λόγω παράδοση έχει προγραμματιστεί για το τέλος του 2020, ανεβάζοντας έτσι το πλήθος των Jest Electric στη Ρουμανία σε εικοσιένα.

To Jest Electric είναι ένα mini bus μηδενικών εκπομπών με μήκος 6 μ. που προορίζεται για μεταφορά προσωπικού. Στο δάπεδο της κατασκευής «ζει» ένας ηλεκτροκινητήρας με την υπογραφή του BMW Group, ο οποίος αποδίδει 170 ίππους και 290 Nm ροπής, αντλώντας την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου με ενεργειακό περιεχόμενο 44 ή 88 kWh, που κατασκευάζονται επίσης από την BMW.

Σύμφωνα με την Karsan, η μπαταρία προσφέρει αυτονομία έως 210 χλμ. και μπορεί ανακτήσει έως και το 25% της μέγιστης αποθηκευτικής της ικανότητας μέσω του συστήματος αναγεννητικής πέδησης του Jest Electic, το οποίο χρησιμοποιεί μια ανάρτηση με ανεξάρτητη σε κάθε τροχό διάταξη. Από εκεί και πέρα, στην καμπίνα απαντώνται αρκετά σύγχρονα καλούδια, όπως η οθόνη των 10,1 ιντσών για το σύστημα multimedia, o φουλ ψηφιακός πίνακας οργάνων, το σύστημα keyless go, οι θύρες USB κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ