top icon
Επικαιρότητα

Διαδραστική περιήγηση στα άδυτα της Chelsea FC με τη βοήθεια της Yokohama (+video)

Η εταιρεία ελαστικών Yokohama, επίσημος συνεργάτης της φημισμένης αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea FC, δημιούργησε ένα διαδραστικό video περιήγησης στις εγκαταστάσεις των “μπλε”, που οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν. 

Το τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικό βίντεο, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας “Drive for More” και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συνομιλία με μια από τις μεγάλες μορφές της Chelsea, Frank Lampard.

Για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα, ένα μέλος του πληρώματος κινηματογράφησης φορούσε ειδική μικροσκοπική κάμερα, που ήταν συνδεδεμένη με το κράνος του. Μέσω αυτής της κάμερας, οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους παίκτες, νιώθοντας σαν να κάνουν γυμναστική μαζί με τον Christian Pulisic, παίζοντας πινγκ-πονγκ με τον Tammy Abraham, αλλάζοντας πάσες με τον Willian και συνομιλώντας με τον Frank Lampard.

Το ταξίδι όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το video προβλέπει περιήγηση στο γήπεδο της Chelsea FC, Stamford Bridge και συνάντηση με γνωστές φυσιογνωμίες της ομάδας. Με αυτό το εγχείρημα, η Chelsea FC και η Yokohama προσέφεραν στους απανταχού οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, μια αξεπέραστη εμπειρία.

Σημειώστε, πως το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν από την πρόσφατη παύση της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Μπορείτε να βιώσετε την εμπειρία, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://embed.wirewax.com/8174099/?autoStart=true&

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ