top icon
Επικαιρότητα

«Διαρροή» για το ανανεωμένο Peugeot 3008

To φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες, ανεπίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Peugeot 3008 που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο τρέχον έτος ή το αργότερο στις αρχές του 2021.

Σε γαλλικό forum στο διαδίκτυο αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Peugeot 3008, το οποίο λίαν συβτόως αναμένεται να δεχθεί τη στιλιστική φροντίδα των Γάλλων του Groupe PSA με στόχο την αισθητική εναρμόνισή του με τα νεότερα μοντέλα της γκάμας Peugeot – και ειδικότερα τα «208» και «2008».

Peugeot 3008

Όπως αποκαλύπτει το σχετικό οπτικό υλικό που σας παραθέτουμε, το εμπρός μέρος του ανανεωμένου μεσαίου SUV των Γάλλων θα «σημαδεύεται» από τις χαρακτηριστικές φωτεινές «λεπίδες» που θα αναλάβουν, όπως και στα 208/2008, χρέη φώτων ημέρας αλλά και δεικτών πορείας. Μικρές αλλαγές εντοπίζονται επίσης τόσο στο σχήμα των φωτιστικών σωμάτων όσο και στη μάσκα, ενώ διαφοροποιήσεις μπορεί να εντοπίσει κανείς και στους αεραγωγούς.

Peugeot 3008

Οι τροχοί του ανανεωμένου Peugeot 3008 διαθέτουν νέο σχήμα, ενώ φρεσκαρισμένο είναι και το πίσω μέρος, χωρίς όμως ουσιαστικές αλλαγές. Στην καμπίνα, η εικόνα είναι παραπλήσια, με το γνωστό i-cockpit και τη μεγαλύτερη οθόνη αφής στο μέσον του να έχουν τον πρώτο λόγο.

Peugeot 3008

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο «3008», πολλώ δε μάλλον σε σχέση με τις τεχνικές προδιαγραφές του. Εντούτοις, οι Γάλλοι δεν αναμένεται να φέρουν τα… πάνω κάτω υιοθετώντας τη γνωστή γκάμα κινητήρων ντίζελ και βενζίνης – BlueHDi και PureTech, αντίστοιχα – που υιοθετούνται. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι δύο ήδη γνωστές plug-in υβριδικές εκδόσεις της σειράς – με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα.

Peugeot 3008

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Peugeot 3008 αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο προσεχές εξάμηνο, με τις πωλήσεις να «εκκινούν» στις αρχές του επόμενου έτους. Θυμίζουμε ότι το Peugeot 3008 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 και έκτοτε, πέραν τις ανανέωσης στους κινητήρες, δεν έχει ανανεωθεί σημαντικά στους υπόλοιπους τομείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ