top icon
Επικαιρότητα

Διοικητικές αλλαγές στo Hyundai Motor Group

Το Hyundai Motor Group αναβαθμίζει το ρόλο των Thomas Schemera και Luc Donckerwolke με φόντο την ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στους τομείς της αυτόνομης οδήγησης, της ηλεκτροκίνησης και του σχεδιασμού.

Ο Luc Donckerwolke, ο έως τώρα αντιπρόεδρος του κέντρου σχεδιασμού του ομίλου, θα είναι υπεύθυνος εφεξής για την αισθητική όλων των επερχόμενων οχημάτων των Hyundai και Kia, δήλωσε σήμερα το Hyundai Motor Group. Ο πρώην σχεδιαστής των Lamborghini και Bentley θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Peter Schreyer, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες ανέλαβε ένα νέο διοικητικό ρόλο στο σχεδιαστικό team του Hyundai Motor Group. Θυμίζουμε πως ο Luc Donckerwolke εντάχθηκε στο Hyundai Motor Design Center το 2016, καθώς η κορεάτικη εταιρεία αποτίμησε θετικά την πλούσια εμπειρία του στον τομέα του σχεδιασμού.

Από τη μεριά του, ο προερχόμενο από τις τάξεις του BMW Group και έως τώρα αντιπρόεδρος του τμήματος σπορ κατασκευών της Hyundai, Thomas Schemera, θα εργάζεται εφεξής στο τμήμα προϊοντικής ανάπτυξης της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας που θα είναι υπεύθυνο για την εξέλιξη προϊόντων που σχετίζονται με την αυτόνομη οδήγηση, τα διασυνδεδεμένα οχήματα και την ηλεκτροκίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραπάνω εξελίξεις έρχονται στο φως μόλις ένα μήνα μετά την τοποθέτηση του Euisun Chung στη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου. Κίνηση που σηματοδοτεί, αν μη τι άλλο, την επερχόμενη τοποθέτησή του ως επικεφαλής του Νο 5 αυτοκινητικού ομίλου του πλανήτη αλλά και του δεύτερου μεγαλύτερου γκρουπ εταιρειών της Κορέας._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ