Η BMW συνεχίζει την εξέλιξη της νέας σειράς 3.

Ένα ακόμα «σετ» κατασκοπευτικών φωτογραφιών της νέας Σειράς 3 της BMW είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας, παρά το βαρύ καμουφλάζ, αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία που θα δούμε στις εκδόσεις που θα είναι εφοδιασμένες με το πακέτο M Sport. Από τα αισθητικά και όχι μόνο αυτά γνωρίσματα, ξεχωρίζουν ο πιο τονισμένος εμπρός προφυλακτήρας, ο πίσω διαχύτης, οι αντικριστές απολήγεις της εξάτμισης, η διακριτική πίσω αεροτομής και –φυσικά- οι μεγαλύτεροι τροχοί. Εκ των ουκ άνευ, η χαμηλότερη ανάρτηση και, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, τα μεγαλύτερα φρένα.

Συνολικά, η νέα Σειρά3 (G20, όπως είναι η κωδική της ονομασία) θα υιοθετεί πολλά αισθητικά γνωρίσματα από τη μεγαλύτερη «5άρα», που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς, προ το παρόν, δεν υπάρχουν απτές ενδείξεις αναφορικά με την εικόνα του εσωτερικού διακόσμου, ο οποίος αναμένεται για μια ακόμα φορά να ακολουθήσει τα γνώριμα μινιμαλιστικά σχεδιαστικά μονοπάτια της Βαυαρικής φίρμας.

Σε ότι αφορά στην «καρδιά» της νέας Σειράς 3, η BMW αναμένεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στους 3κύλινδρους, 4κύλινδρους και 6κύλιδρους κινητήρες της, οι οποίοι αναμένονται αναβαθμισμένοι. Τόσο σε ισχύ, όσο και σε οικολογική… συνείδηση.

Η πρεμιέρα της νέας σειράς 3 δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες διαρροές, πριν τις αρχές του 2018._Χ.Α.