top icon
Επικαιρότητα

Δύο Mitsubishi Eclipse Cross για την ιταλική αστυνομία

Το Mitsubishi Eclipse Cross ντύνεται με την επίσημη στολή του Arma dei Carabinieri.

Δύο Mitsubishi Eclipse Cross ειδικά εξοπλισμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των υπηρεσιών άμεσης δράσης σε όλη τη χώρα, διατίθενται για το Arma dei Carabinieri. Τα δύο Eclipse Cross που παραδόθηκαν στο Αρχηγείο στη Ρώμη, αρχικά θα έχουν ως βάση τα Κεντρικά Γραφεία της Ιταλικής Αστυνομίας στη Ρώμη και το Μιλάνο και θα χρησιμοποιούνται τόσο για ειδικές αποστολές –όπως η μεταφορά οργάνων και αίματος– όσο και για λειτουργικές ανάγκες του Σώματος, όπως η προστασία της περιοχής. Η Mitsubishi έχει την τιμή να υποστηρίζει το Arma dei Carabinieri σε τέτοιες δραστηριότητες υψηλής κοινωνικής και ανθρωπιστικής σημασίας.

Η Mitsubishi και το Arma dei Carabinieri επέλεξαν το Eclipse Cross για τις επιδόσεις του 1.5 λίτρων υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα και την ασφάλεια που εγγυάται η πρόσφυση του συστήματος τετρακίνησης S-AWC (Super All Wheel Control) σε όλες τις οδηγικές συνθήκες και εδάφη.

Της συνεργασίας μεταξύ Mitsubishi και Arma dei Carabinieri έχουν προηγηθεί και άλλες σημαντικές: στο παρελθόν, η Mitsubishi έχει προσφέρει μερικά μοντέλα του off-road Pajero, ειδικά εξοπλισμένα και θωρακισμένα, για χρήση σε περιοχές υψηλού κινδύνου. Αυτοκίνητα δρόμου που έχουν χρησιμοποιηθεί σε σημαντικές αποστολές ή σε εμπόλεμες ζώνες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ επεδείκνυαν πάντα την αξιοπιστία τους._Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ