top icon
Επικαιρότητα

Δύο νέα αεροδυναμικά πακέτα για τη νέα Porsche 911

Η νέα Porsche 911 είναι πλέον διαθέσιμη με δύο νέα αεροδυναμικά πακέτα που έρχονται να αναβαθμίσουν την αισθητική αλλά και την απόδοση του αειθαλούς γερμανικού κουπέ.

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν και επίσημα οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης στην οποία η Porsche είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει τη νέα 911 Turbo, η γερμανική εταιρεία προχωρά σήμερα στην ανακοίνωση για τη διάθεση δύο νέων αεροδυναμικών πακέτων για τις «ταπεινές» εκδόσεις του αειθαλούς κουπέ της.

Porsche 911 Coupe SportDeign

Το πρώτο από αυτά φέρει την ονομασία SportDesign και απαρτίζεται από μια αναθεωρημένη σε σχεδίαση εμπρός «ποδιά». Ωστόσο, οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο πίσω μέρος. Εκεί, ο διαφορετικός προφυλακτήρας έχει «σηκώσει» πιο ψηλά τη θέση στην οποία εγκαθίσταται η πινακίδα κυκλοφορία ούτως ώστε να είναι εφικτή η φιλοξενία διαφορετικών εισαγωγών/εξαγωγών του αέρα. Προαιρετικά, η Porsche προσφέρει με το πακέτο SportDesign διαφορετικές πλευρικές ποδιές, οι οποίες δημιουργούν την εντύπωση ενός χαμηλότερου αμαξώματος.

Porsche 911 Coupe SportDesign

Το δεύτερο πακέτο φέρει την ονομασία Aerokit και είναι διαθέσιμη σε όλες της 911 Coupe. Βασισμένο στο πακέτο SportDesign, το Aerokit προσφέρει ένα διαφορετικό εμπρός σπόιλερ και μία σταθερή πίσω αεροτομή, που παραπέμπει ευθέως στα μοντέλα της οικογένειας GT της Porsche. Όπως και στο πακέτο SportDesign, έτσι και εδώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης διαφορετικών πλευρικών ποδιών. Όπως ανακοίνωσε η Porsche, το πακέτο Aerokit εξελίχθηκε στο κέντρο εξέλιξης της εταιρείας στο Weissach και δοκιμάστηκε εκτενώς σε πραγματικές συνθήκες, τόσο σε θερμά όσο και σε ψυχρά κλίματα, για περισσότερα από 90.000 χλμ., εκ των οποίων τα 55.000 στην πίστα Nardo, η οποία βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο της γερμανικής εταιρείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ