top icon
Επικαιρότητα

Δύο νέα eBikes από την Porsche

Η Porsche παρουσίασε δύο νέα eΒikes με αφορμή την πρεμιέρα της νέας Taycan Cross Turismo.

Πρόκειται για τα eBike Sport και eBike Cross, τα οποία απευθύνονται σε όλους όσοι θέλουν να κινούνται με στιλ εντός και εκτός πόλης. Σύμφωνα με την Porsche, αμφότερα διαθέτουν ένα πλαίσιο στην ανάρτηση κατασκευασμένο από carbon, ενώ για την κίνηση, πέραν των αναβατών, φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 2,6 κιλών της Shimano  με την κωδική ονομασία EP8, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ροπή 85 Nm εξασφαλίζοντας τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα – η ίδια εταιρεία κατασκευάζει και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα που διαχειρίζεται την διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων.

Porsche eBike Cross

Το υδραυλικό σύστημα πέδησης των δύο eBikes της Porsche υπογράφει η Magura, ενώ τη συνολική εξέλιξη των δύο μοντέλων, τα οποία κατασκευάζονται στο Dieburg της Γερμανίας, έχει αναλάβει η Porsche σε συνεργασία με την Rotwild. Από εκεί και πέρα, η έκδοση Sport κοσμείται από τα Μ99 LED φωτιστικά σώματα της Supernova, με την ανάρτηση να αποτελείται εμπρός από ένα upside-down πιρούνι και πίσω από αμορτισέρ της εταιρείας Fox.

Porsche eBike Sport

Η σαφώς πιο περιπετειώδης έκδοση Cross διαθέτει ελαστικά για την κίνηση και σε εκτός δρόμου διαδρομές, φρένα υψηλών επιδόσεων ΜΤ-Trail της Magura, καθώς και το σύστημα μετάδοσης XT-12 της Shimano. Η σέλα του eBike Cross είναι ρυθμιζόμενη, ώστε κάθε αναβάτης να βρει τη θέση που του ταιριάζει, ενώ το «παρών» δίνει και ένας ευανάγνωστος και έγχρωμος πίνακας οργάνων με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για την ταχύτητα κίνησης, την αυτονομία και την απόσταση που έχει διανυθεί.

Porsche eBikes

Η Porsche θα ξεκινήσει τη διάθεση των eBike Sport και eBike Sport μέσα στην άνοιξη. Αμφότερα έχουν μικτό βάρος 120 κιλά (μαζί με τον αναβάτη) και θα προσφέρονται σε τρία μεγέθη, τα S (1,56 -1,7 μ.), M (1,68-1,82 μ.) και L (1,8-1,94 μ.), με το «μεσαίο» Sport να ζυγίζει 21,2 κιλά και το αντίστοιχο Cross 21,7 κιλά. Σύμφωνα με την Porsche, το eBike Sport Μ κοστίζει 9.990€ και το eBike Cross Μ 7.990€.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ