top icon
Επικαιρότητα

Δύο νέα πρωτότυπα προαναγγέλλει στο Παρίσι η Citroen… για το 2019

Σήμερα, στα πλαίσια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού και με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της το 2019, η Citroen ανακοίνωσε ότι του… χρόνου θα παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα. Συγχρόνως, έδωσε στη δημοσιότητα και δύο teaser φωτογραφίες τους, που σίγουρα δεν λύνουν το αίνιγμα που καλούνται να δημιουργήσουν.

Ακούγεται κάπως ανορθόδοξο να συμμετέχεις σε μία διεθνή έκθεση αυτοκινήτου, όπως αυτή του Παρισιού, και συγχρόνως να προαναγγέλλεις σε αυτή τα αυτοκίνητα που πρόκειται να παρουσιάσεις στις… επόμενες. Κι όμως. Η Citroen, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει για το 2019, χρονιά που θα συμπληρώσει 100 χρόνια από την ίδρυση της, ανακοίνωσε – με περισσή βέβαια φειδώ – την απόφασή της να παρουσιάσει του χρόνου δύο νέα πρωτότυπα. Το πρώτο από αυτά θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα είναι «το όραμα της εταιρείας για τις αστικές μετακινήσεις» και το δεύτερο, το οποίο θα αποκαλυφθεί ένα μήνα μετά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, θα είναι «υπερ-άνετο αυτοκίνητο σύμφωνα με τα πρότυπα της Citroen». Προς το παρόν, πέραν των δύο αινιγματικών teaser φωτογραφιών, το γαλλικό εργοστάσιο κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ταυτότητα, το όνομα και φυσικά το «περιεχόμενο» των δύο αυτών πρωτοτύπων.

Σε κάθε περίπτωση, η επέτειος των 100 χρόνων της γαλλικής εταιρείας είναι προγραμματισμένη να γιορταστεί μέσα από μία πλειάδα εκδηλώσεων ανά τον κόσμο, όπως είναι για παράδειγμα η «The Gathering of the Century/La Ressemblement du Siecle», που θα λάβει χώρα στη Νορμανδία από τις 19 έως και τις 21 Ιουλίου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ