top icon
Κόσμος

Δύο νέες δημιουργίες από την Singer

Η Singer θα παρουσιάσει δύο νέες δημιουργίες της στην εκδήλωση The Quail, στα πλαίσια του φετινού Monterey Car Week, που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ.

Στα πλαίσια του φετινού Monterey Car Week, η Singer θα παρουσιάζει δύο νέες δημιουργίες της που – ως συνήθως – βασίζονται στις αερόψυκτες Porsche 911 της γενιάς 964 που παρουσίασε και διέθεσε το γερμανικό εργοστάσιο από το 1989 έως και το 1994.

Αποτελώντας «προϊόν» του προγράμματος Dynamics and Lightweight Study (DLS) της Singer και με την αρωγή πάντα της Williams Advanced Engineering, η πρώτη από τις δύο νέες δημιουργίες της αμερικανικής εταιρείας με έδρα την Καλιφόρνια φέρει την διακριτική ονομασία 911 Hollywood Commission. Αυτό το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από την κίτρινη 911Ε του 1969, την οποία «ανακαίνισε» ο ιδρυτής της Singer, Rob Dickinson, το 2003.

Singer 911 Hollywood Commission

Βαμμένο στο εντυπωσιακό χρώμα Bahama Yellow, η 911 Hollywood Commission παίρνει κίνηση από έναν αερόψυκτο flat-six κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων που μεταφέρει την ισχύ του στους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Τα εξωτερικά πάνελ από carbon της 911 Hollywood Commission κοσμούνται από λωρίδες και γράμματα σε σκούρο πράσινο χρώμα, το οποίο κυριαρχεί και στο εσωτερικό.

Η νέα 911 Hollywood Commission της Singer «πατά» σε ελαστικά P44S της Michelin και διαθέτει κεραμικούς δίσκους σε όλους τους τροχούς και πράσινες δαγκάνες, καθώς και ένα σύστημα εξαγωγής για την αναπονοή του μπόξερ κινητήρα κατασκευασμένο από τιτάνιο.

Singer 911 Hollywood Commission

Η δεύτερη νέα πρόταση της Singer που θα δώσει το «παρών» στο φετινό Monterey Car Week φέρει την ονομασία Unico. Ο flat-six κινητήρας της αποδίδει 500 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. Την ίδια ώρα, η ανάρτηση στο εμπρός μέρος αποτελείται από μια ειδικά σχεδιασμένη διάταξη με διπλά ψαλίδια, ενώ επεμβάσεις, για μείωση του βάρους, έχουν γίνει και στον πίσω άξονα.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο. Τα δε φρένα αποτελούνται από κεραμικούς δίσκους και μονομπλόκ δαγκάνες από αλουμίνιο, ενώ η εξάτμιση από τιτάνιο και Inconel.

Singer 911 Unico

Σύμφωνα με την Singer, η 911 Unico διαθέτει ABS, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ESP με επιλέξιμα προφίλ. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται επίσης ένα σύστημα για την ανύψωση του εμπρός μέρους, κλιματισμός και θερμαινόμενο εμπρός τζάμι.

Εξωτερικά, η αεροδυναμικά βελτιωμένη 911 Unico διαθέτει πάνελ από carbon σε χρώμα Absinthe Green, ενώ στο εσωτερικό τα Blood Orange καθίσματα είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση.

Singer 911 Unico

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Singer 911 Unico
  • Singer 911 Unico
  • Singer 911 Unico
  • Singer 911 Hollywood Commission
  • Singer 911 Hollywood Commission
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ