top icon
Επικαιρότητα

Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες από την DS Automobiles

Η γαλλική εταιρεία αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει την προσεχή Δευτέρα και εν συνεχεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ένα εντελώς νέο μοντέλο, καθώς και ένα πρωτότυπο, ακριβώς 50 χρόνια μετά την παρουσίαση της εμβληματικής SM.

Η DS Automobiles ανακοίνωσε σήμερα ότι την προσεχή κιόλας Δευτέρα θα παρουσιάσει διαδικτυακά ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο θα πλαισιώσει στη γκάμα της τα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, καθώς και ένα πρωτότυπο μοντέλο, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρεμιέρα της θρυλικής SM (διαβάστε περισσότερα για αυτό, με ένα κλικ, εδώ). Για το δεύτερο, οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι σχεδόν ανύπαρκτες, εν αντιθέσει με το πρώτο, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι άλλο από το νέο DS 4 (ή,, μήπως, κάποιο από τα νέα DS 8 και DS 9;).

Στην περίπτωση που πρόκειται για το DS 4, βέβαιο είναι ότι το τελευταίο θα βασίζεται στο δάπεδο EMP2 του Groupe PSA, κάτι που σημαίνει ότι η παλέτα των διαθέσιμων εκδόσεών του δεν θα περιλαμβάνει κάποια ηλεκτρική, αλλά μία ή και περισσότερες, ενδεχομένως, plug-in υβριδικές.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τους Γάλλους της DS Automobiles, έως το 2023 η γκάμα της μάρκας θα απαρτίζεται από 6 στο σύνολο μοντέλα.

Το νέο μοντέλο παραγωγής, καθώς και το… αγνώστων στοιχείο concept car της DS Automobiles, θα δώσουν τα «παρών» και στο περίπτερο της Γαλλικής εταιρείας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ