top icon
Κόσμος

Δύο σημαντικές επέτειοι για την Alfa Romeo

Δύο σημαντικές επετείους γιορτάζει η Alfa Romeo, με τα 100 χρόνια του Quadrifoglio και τα 60 της Autodelta. Για να τις τιμήσει, το Centro Stile αποκάλυψε τη σύγχρονη εκδοχή των ιστορικών λογοτύπων.

Δύο εξαιρετικά σημαντικές επετείους γιορτάζει φέτος η Alfa Romeo, με το θρυλικό σύμβολο Quadrifoglio να φτάνει τα 100 χρόνια ζωής, ενώ το εξίσου θρυλικό αγωνιστικό τμήμα Autodelta, γιορτάζει τα 60α του γενέθλια. Πρόκειται για δύο κομβικά σημεία στην ιστορία της μάρκας που εκφράζει τον Ιταλικό σπορ χαρακτήρα από το 1910. Η Alfa Romeo αποκαλύπτει δύο νέα λογότυπα, τα οποία εκτός των άλλων, θα συνοδεύσουν και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τους εορτασμούς αυτών των επετείων.

Autodelta logo

Τα λογότυπα σχεδιάστηκαν από το Centro Stile Alfa Romeo και αποτελούν μια μοντέρνα εκδοχή των αντίστοιχων κλασικών, με στόχο να σηματοδοτήσουν την πορεία της μάρκας προς τον επαναπροσδιορισμό του σπορ χαρακτήρα για τον 21ο αιώνα. To θρυλικό Quadrifoglio στα 100 του χρόνια διατηρεί το δυναμισμό και την κομψότητά του, αποκτώντας τώρα μια νέα χρωματική παλέτα. Αντίστοιχα το λογότυπο της Autodelta, με στοχευμένες αλλαγές ανανεώνεται, αλλά διατηρεί τον κλασσικό του χαρακτήρα τιμώντας την ιστορία της αγωνιστικής ομάδας.

Autodelta

Ειδικότερα για τα 60α γενέθλια της Autodelta, η Alfa Romeo διοργανώνει στις 5 Μαρτίου, ημέρα ίδρυσης του αγωνιστικού τμήματος, μια ειδική εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας στο Μουσείο στο Arese. Αντίστοιχα στις 25 Ιουνίου, ως μέρος των εορτασμών για τα γενέθλια της μάρκας, θα πραγματοποιηθεί επίσης στο χώρο του Μουσείου η Quadrifoglio Day.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ