top icon
Επικαιρότητα

Έφτασε τις 8.000 η παραγωγή της Lamborghini Huracan

Η ιταλική εταιρεία καταρρίπτει ένα ακόμα ρεκόρ.

Δεν έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Huracan μπήκε στη γραμμή παραγωγής αποτελώντας την «επόμενη μέρα» της Gallardo, ενός αυτοκινήτου-σταθμού στη νεότερη ιστορία των Ιταλών της Lamborghini, αλλά συνάμα και ενός μοντέλου που σηματοδότησε την αλλαγή πορείας της μάρκας που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά αμέσως μετά την απόκτησή της από τον Όμιλο VW.

Σήμερα, ήρθε η ώρα ώστε η Huracan να «αγγίξει» ένα ακόμα ορόσημο –αυτή τη φορά αριθμητικό- με το 8.000ό αντίτυπο της, μια Spyder σε χρώμα Grigio Lynx, να «κατευθύνεται» στο Ην. Βασίλειο προκειμένου ο τυχερός ιδιοκτήτης της να απολαύσει τις οδηγικές και όχι μόνο αρετές της.

Προς το παρόν, πάντως, η προκάτοχος της Huracan παραμένει το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλων των «ταύρων» έχοντας «αναπαραχθεί» κατά τη διάρκεια του βίου της σε 14.022 αντίτυπα.

Θυμίζουμε πως η Lamborghini Huracan είναι διαθέσιμη σε όσους τυχερούς διαθέτουν τον σχετικό… τραπεζικό λογαριασμός σε Coupe και Spyder αμάξωμα, σε έκδοση με κίνηση στους τέσσερις (LP-610-4) ή στους δύο τροχούς (LP 580-2), καθώς και στην κορυφαία Perfomante, που αποδίδει 640 ίππους._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ