12 Ιουλ 2018

Εκδόσεις eRS για τα ηλεκτρικά της μοντέλα θα προσφέρει η Skoda

Η παράδοση της τσέχικης εταιρείας στην προσφορά εκδόσεων RS θα συνεχιστεί και με τα επερχόμενα ηλεκτρικά της μοντέλα

Skoda Vision E

Μπορεί οι κινητήρες εσωτερικής καύσης να έχουν τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα, εντούτοις η ηλεκτροκίνηση είναι το «the next big thing» στον κόσμο των τεσσάρων τροχών. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί αυτό που με μία φράση έχουμε συνηθίσει σήμερα να αποκαλούμε «οδηγική απόλαυση». Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται σήμερα η Skoda, η οποία ξεκαθάρισε με δηλώσεις του Alain Favay, του επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, ότι τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας της θα διαθέτουν εκδόσεις RS. Που για την περίσταση θα αποκαλούνται βέβαια eRS.

«Έχει να κάνει με την εμπειρία μας στον τομέα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά στα μελλοντικά μας ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σίγουρα θα έχουμε εκδόσεις RS στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μας -είναι μέρος της μάρκας μας. Έχει να κάνει με την εμφάνιση, με την σπορ αίσθημα όταν οδηγεί κανείς το αυτοκίνητο, είναι για τα καθίσματα, είναι γενικότερα η εμπειρία και νομίζω ότι αυτό είναι που θέλουν οι πελάτες μας».

Ωστόσο, ο Alain Favey επιβεβαίωσε ότι η Skoda θα προσφέρει τα ηλεκτρικά της μοντέλα σε μία έκδοση ισχύος υπονοώντας ότι οι εκδόσεις eRS θα επικεντρωθούν περισσότερο σε βελτιώσεις στην οδική συμπεριφορά και στην εμφάνιση παρά στην αύξηση της απόδοσης.

«Το Vision E θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πώς θα μοιάζει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητό μας», δήλωσε ο Alain Favay.

Σε ότι αφορά στην αυτονομία που θα εξασφαλίζουν τα επερχόμενα EV’s της Skoda, ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο βρετανικό ειδικό Τύπο:

«Αν δεν έχουν αυτονομία τουλάχιστον 480 χλμ., δεν θα μπουν στην αγορά. Για εμάς, θα είναι πάνω από 480 χλμ.»._Χ.Α.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Skoda Vision E
  • Skoda Vision E
Ετικέτες: