top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση Black Edition για το Toyota RAV4 Hybrid

Η γκάμα του υβριδικού Toyota RAV4 αποκτά μια ακόμα έκδοση με χαρακτηριστική εξωτερική περιβολή και εξοπλισμό.

Το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης δίνει με περισσή σαφήνεια το στίγμα της προσδίδοντας στο καταξιωμένο SUV της Toyota, και ειδικότερα στην υβριδική του εκδοχή, ξεχωριστό στιλ, χάρη στη σκουρόχρωμη εξωτερική αμφίεσή του.

Ο νέος αυτός χρωματισμός φέρει την ονομασία Midnight Black με την μπροστινή άνω και κάτω γρίλια, το κάτω τμήμα των προφυλακτήρων, τα καλύμματα των καθρεπτών και των θυρών, τα σπόιλερ αλλά και τις 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος να διαθέτουν έντονο μαύρο χρώμα – ακόμα και οι εμπρός αισθητήρες του συστήματος Clearance Sonar είναι μαύροι αφήνοντας, ως μοναδική ασπρόμαυρη «παραφωνία» στο εμπρός μέρος το λογότυπο του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Στην καμπίνα, τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με μαύρο συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας, με γκρι ραφές. Από εκεί και πέρα, τα τυπικά και προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού «συμβαδίζουν» με ό,τι γνωρίζαμε για τις εκδόσεις Style περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα 360 μοιρών, ψηφιακό καθρέφτη οπισθοπορείας, σύστημα ήχου της JBL με 9 ηχεία και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού τηλεφώνου. Το σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης Toyota Safety Sense ανήκει φυσικά στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Black Edition.

Το νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες, σύμφωνα με την Toyota Ευρώπης, ξεκινούν από τον προσεχή Οκτώβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ