top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση Endurance Racing Edition για την Porsche 911

Μια ακόμα επετειακή έκδοση της αειθαλούς 911, η οποία είναι αφιερωμένη στις διακρίσεις του Γερμανού κατασκευαστή στις 24 Ώρες του Μαν.

Η Porsche παρουσίασε μια ακόμα ειδική έκδοση της 911, αυτή τη φορά στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα αντοχής του Μαν, τον οποίο η Porsche κέρδισε φέτος για 18η φορά. Η νέα 911 Endurance Racing Edition βασίζεται στην Carrera S χρησιμοποιώντας και αυτή με τη σειρά της τον 3λιτρο flat-six κινητήρα τούρμπο της εταιρείας.

Σε σχέση με τις συνηθισμένες Carerra S, η Endurance Racing Edition διαθέτει χαμηλωμένη κατά 20 χλστ. ανάρτηση και τροχούς 20 ιντσών διαθέτοντας στο βασικό της εξοπλισμό τόσο τα Porsche Dynamic Chassis Control και Sport Chrono Package, όσο και το σύστημα Active Suspension Management.

Στάνταρ είναι και το νέο σύστημα τετραδιεύθυνσης του Γερμανού κατασκευαστή, καθώς και ένα ανασχεδιασμένο σύστημα εξαγωγής με πιο… ξεσηκωτική ηχητική.

Στο εσωτερικό, η Porsche εγκατέστησε ένα νέο δέρμα μαύρου χρώματος στα καθίσματα, αρκετές κόκκινες «πινελιές» σε διάφορα μέρη της καμπίνας, ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Οι εξωτερικές επιφάνειες της Endurance Racing Edition αντλούν την έμπνευσή τους από εκείνες της 919 Hybrid με την οποία η Porsche συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ