Επικαιρότητα Κόσμος

Έκδοση Scoutline για το Skoda Kamiq

H Skoda θα παρουσιάσει στις αρχές Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, την έκδοση Scoutline του νέου στη γκάμα της SUV πόλης Kamiq.

Η έκδοση Scoutline θα ακολουθήσει τη λογική του γνωστού μας από το Fabia επιπέδου εξοπλισμού Monte Carlo και μεταξύ άλλων θα διαθέτει ζάντες αλουμινίου Βraga διαστάσεων 17 ιντσών, οπίσθιο φωτισμό LED, όπως και διάφορα επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία που θα προσδίδουν στο νέο μοντέλο των Τσέχων ένα περισσότερο περιπετειώδη και στιβαρό χαρακτήρα.

Επίσης, αποκλειστικά διακοσμητικά στοιχεία θα διαθέτει και στο εσωτερικό του, με χαρακτηριστική ξύλινη επένδυση, καθώς και στα καθίσματα. Ασφαλώς, από όλα αυτά θα ξεχωρίζουν το ασημί προστατευτικό τελείωμα στο κάτω μέρος του ρύγχους του, όπως και ο επίσης ασημί διαχύτης στο πίσω μέρος. Το Skoda Kamiq θα είναι το πρώτο SUV της εταιρείας που θα είναι διαθέσιμο στην παραλλαγή Scoutline. Προαιρετικά, θα προσφέρεται και με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Εκ των ουκ άνευ φυσικά θα είναι το δερμάτινο φινίρισμα στον λεβιέ των ταχυτήτων και στο μοχλό του χειρόφρενου.

Το Skoda Kamiq Scoutline θα προσφέρεται σε όλα τα χρώματα, στα οποία διατίθεται το μοντέλο. Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τρεις κινητήρες βενζίνης, έναν diesel, καθώς και τον G-TEC (CNG) με φυσικό αέριο, με ισχύ από 90 έως 150 PS. Η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου