08 Μαρ 2018

Έκθεση Γενεύης: Alpine A110 Legende & Pure

H Αlpine παρουσιάζει στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο νέες ξεχωριστές εκδόσεις της A110, τις Legende και Pure.

Alpine A110 Legende

Το μικρό εργοστάσιο της Διέππης δίνει το παρών στην πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση με δύο νέες εκδόσεις της A110. Πιο εντυπωσιακή οπωσδήποτε είναι η Pure, με τον χρωματισμό της να αποδίδει φόρο τιμής στη νίκη της Alpine-Renault στο Ράλλυ του Μόντε Κάρλο το 1973. Ο χαρακτήρας της είναι πιο εγωκεντρικός από την A110 Premiere Edition, της οποίας η παραγωγή (1.955 μονάδες) πουλήθηκε μέσα σε πέντε ημέρες. Η έκδοση Pure είναι ελαφρύτερη και πιο επικεντρωμένη στον οδηγό, διατηρώντας την μινιμαλιστική αλλά υψηλής ποιότητας προσέγγιση της Premiere Edition, πρώτης έκδοσης του A110.

H έκδοση Legende προσθέτει περισσότερη φινέτσα και πολυπλοκότητα για καθημερινή οδήγηση ή για περιηγήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει καθίσματα Sabelt με δυνατότητα προσαρμογής 6 κατευθύνσεων, πλήρη δερμάτινη ταπετσαρία και εσωτερική επένδυση από στιλπνές ίνες από ανθρακονήματα. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν εγκατεστημένο στο κέντρο του αμαξώματός τους τον γνώριμο κινητήρα των 1.8 λίτρων, ισχύος 252 PS. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, των επτά σχέσεων.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Alpine A110 Legende
  • Alpine A110 Legende
  • Alpine A110 Legende
  • Alpine A110 Legende
  • Alpine A110 Legende
Ετικέτες: