top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: BMW Concept M8 Gran Coupe

Ένα πρωτότυπο που έρχεται να αθροίσει μία ακόμα έκδοση αμαξώματος δίπλα στις Coupe και Convertible της νέας Σειράς 8 της BMW.

Η νέα Σειρά 8 της BMW είναι αναμφίβολα το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη Γερμανική εταιρεία στο ανώτερο σκαλοπάτι της γκάμας της. Ως γνωστόν, η νέα «8άρα» θα διατίθεται τόσο σε «κλειστή» όσο και σε «ανοιχτή» έκδοση, και πλέον, μετά το ντεμπούτο του εν λόγω πρωτοτύπου, και σε 4θυρη κουπέ. Κάτι σαν τη νέα Mercedes-AMG GT 4-door Coupe!

Η νέα BMW Concept M8 Gran Coupe έρχεται ως συνέχεια της Concept 8 Series Coupe που παρουσιάστηκε στο Κόμο της Ιταλίας στην εκδήλωση Villa d’Este Concours d’Elegance, αλλά και του πρωτοτύπου της νέας Μ8 που αποκαλύφθηκε πέρσι από τους ίδιους τους Βαυαρούς της BMW.

Εντούτοις, η σημαντικότερη είδηση που βγήκε σήμερα από το στρατόπεδο της BMW στη Γενεύη δεν σχετίζεται τόσο με την «8άρα», αλλά με την οικογένεια i, καθώς οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν πως το πρωτότυπο i Vision Dynamics που είδαμε πέρσι στη Φρανκφούρτη (βλ. φωτογραφία στο τέλος) θα πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής φέροντας την ονομασία i4. Έτσι, από το 2020 και μετά, όπως υπολογίζει η BMW, η γνωστή οικογένεια μοντέλων i θα αποκτήσει, μετά τα i3 και i8, ένα ακόμα επίλεκτο μέλος. Μάλιστα, όπως πιθανολογείται, ένα χρόνο αργότερα θα αθροιστεί στη γκάμα του μοντέλου ένα ακόμα μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο με την ονομασία i5._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ