top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: Bugatti La Voiture Noire

H Bugatti αποκάλυψε στη Γενεύη το πιο ακριβό καινούργιο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ, το La Voiture Noire, εμπνευσμένο μοναδικά από την αριστουργηματική Τype 57 SC Atlantic του Jean Bugatti.

Κι αν πιστεύετε ότι το La Voiture Noire δημιουργήθηκε για να παραμείνει ένα λαμπερό έκθεμα αξίας 11 εκατομμυρίων ευρώ, σας ενημερώνουμε πως έχει ήδη πουληθεί. Το La Voiture Noire χαρακτηρίζεται από επιθετικό σχεδιασμό εμπρός, με μια πιο έντονη μάσκα από το Veyron ή το Chiron, ενώ οι προβολείς υποχωρούν πίσω από τις θόλους των τροχών αντί να τοποθετούνται οριζόντια επάνω από τον προφυλακτήρα. Κινητήρας του ονειρικού οχήματος είναι ο 16κύλινδρος των 8 λίτρων που χρησιμοποιείται από την Veyron, που για την περίσταση αποδίδει 1.480 ίππους και καθιστά το αυτοκίνητο ένα από τα πιο γρήγορα στον κόσμο.

Η Bugatti δεν έχει κατονομάσει τον αγοραστή του αυτοκινήτου, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για έναν «ενθουσιώδη οπαδό της Bugatti», με αβυσσαλέου βάθους πορτοφόλι οπωσδήποτε. Η αληθινή μορφή πολυτέλειας είναι η ατομικότητα, δήλωσε μεταξύ άλλων γι αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο ο κ. Στέφαν Βίνκελμαν, πρόεδρος της εταιρείας. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι με αυτό τα είπε όλα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ