top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: Εκδόσεις Nerissimo για τις Maserati Levante, Ghibli και Quattroporte

Όνομα και πράγμα για τις εκδόσεις Nerissimo των Maserati Levante, Ghibli και Quattroporte.

Μιας και η διάσημη ιταλική τρίαινα δεν έχει κάτι το εντελώς καινούργιο να παρουσιάσει στη Γενεύη, το περίπτερό της είναι αφιερωμένο στις εκδόσεις Nerissimo, που στα ιταλικά σημαίνει «πολύ μαύρο», των τριών δημοφιλέστερων μοντέλων της. Των Levante, Ghibli και Quattroporte. Η σκούρα μαύρη απόχρωση απαντάται στις μεταλλικές εξωτερικές επιφάνειες, στη μάσκα, στις απολήξεις των εξατμίσεων, στους τροχούς, ακόμα και στα παράθυρα.

Ανάλογες είναι οι επιλογές… τόνων των ανθρώπων της Maserati και στο εσωτερικό, αν και εδώ οι δυνητικοί αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν επενδύσεις και φιλέτα από carbon στις περιπτώσεις των Ghibli και Quattroporte. Τα δύο αυτά μοντέλα επωφελούνται σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις τους του συστήματος Integrated Vehicle Control, που ελέγχει πιο αποτελεσματικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος.

Στη Levante Nerissimo έχει προστεθεί επιπλέον προστασία κάτω από το δάπεδο, ενώ και στα τρία αυτοκίνητα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τροχούς με διάμετρο 20 ή 21 ίντσες.

Στον τομέα των μηχανικών μερών, η σημαντικότερη διαφορά έγκειται στην υιοθέτηση ηλεκτρικής υποβοήθησης στο σύστημα διεύθυνσης, αντί για υδραυλικής._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ