top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τη Ford Mustang Bullitt

Η Ford στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της νέας Mustang Bullitt, που για την αγορά της γηραιάς ηπείρου θα αρχίσει να παράγεται τον Ιούνιο.

Γιορτάζοντας την 50ή επέτειο της περίφημης κινηματογραφικής ταινίας της Warner Bros. με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen, η νέα ειδική έκδοση Mustang Bullitt αποκαλύφθηκε με την υποστήριξη μελών της οικογένειας McQueen τρίτης γενιάς, Chase και Madison McQueen.

Η Mustang Bullitt με τον πεντάλιτρο V8 κινητήρα της Ford Motor Company, αναβαθμισμένο για να αποδίδει 464 ίππους και ροπή 530 Nm, παρουσιάζει μια νέα τεχνολογία συγχρονισμού στροφών με τον κινητήρα για ομαλές αλλαγές σχέσεων και προσφέρεται με εξωτερικές αποχρώσεις Shadow Black ή την κλασική Dark Highland Green. Η τρίτη γενιά ακολουθεί τα χνάρια των προηγούμενων ειδικών εκδόσεων Bullitt του 2001 και 2008, που επίσης διέθεταν ισχυρότερους κινητήρες, ζάντες Torq Thrust-style, μοναδικά στιλιστικά στοιχεία και περιορισμένες επιλογές εξωτερικών αποχρώσεων όπως η Dark Highland Green.

«Η ειδική έκδοση της νέας Mustang Bullitt αναβιώνει μία μοναδική κληρονομιά, την οποία μοιραζόμαστε υπερήφανα με την οικογένεια McQueen, ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι που την φέρνουμε στην Ευρώπη για πρώτη φορά» δήλωσε για το έκθεμα της Γενεύης ο κ. Steven Armstrong, group vice president & president Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής της Ford Motor Company.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ