top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: H ώρα του live-streaming

Μετά την ανακοίνωση ακύρωσης της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, ένας ένας οι κατασκευαστές σπεύδουν να δηλώσουν ότι τα νέα τους μοντέλα θα παρουσιαστούν διαδικτυακά μέσω live-streaming υπηρεσιών.

Με την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης να έχει ήδη προεξοφληθεί τις προηγούμενες μέρες (διαβάστε τη σχετική μας ανάρτηση, εδώ), όλοι οι κατασκευαστές αναζητούν από σήμερα κιόλας εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τα νέα τους μοντέλα, τα οποία υπό «φυσιολογικές» συνθήκες θα κοσμούσαν από την προσεχή Τρίτη τα περίπτερα τους στην ελβετική πόλη. Και τι καλύτερο από το αξιοποιηθούν, για μια ακόμα φορά, οι δυνατότητες του διαδικτύου.

Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η BMW έχει επιβεβαιώσει ότι το νέο Concept i4 θα παρουσιαστεί μέσω υπηρεσιών live-streaming τις προσεχείς ημέρες, επιλογή που αναμένεται να ακολουθήσει και η Mercedes με την ανανεωμένη E-Class.

Η Fiat, από τη μεριά της, μελετά αυτή τη στιγμή όλα τα σενάρια προκειμένου να αποκαλύψει το επίσης νέο Fiat 500 Electric.

Τον ψηφιακό δρόμο θα ακολουθήσει και η Audi προκειμένου να παρουσιάσει από τη μεριά της τόσο τα e-tron S και e-tron S Sportback, όσο και το νέο Audi S3. Στο ίδιο μήκος κύματος και η VW, η οποία θα μεταδόσει διαδικτυακά τις πρεμιέρες των Touareg R και Golf GTI, αλλά και η Porsche την αποκάλυψη της νέας 911 Turbo.

Η DS Automobiles σχεδιάζει την τέλεση μιας ειδικής εκδήλωσης που θα καλυφθεί διαδικτυακά και θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή που θα βρίσκεται κοντά στο Παρίσι, στην οποία θα αποκαλυφθεί το νέο DS Aero Sport Lounge.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν τις προσεχείς μέρες και άλλοι κατασκευαστές, αλλά και οι διοργανωτές του θεσμού Car Of The Year για την ανακοίνωση του μοντέλου που θα κατακτήσει τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ