top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: Lagonda All-Terrain Concept

Η Aston Martin παρουσιάζει στην 89η έκθεση της Γενεύης ένα πρωτότυπο, που μελλοντικά θα προσπαθήσει να αναβιώσει την ονομασία Lagonda, με τη συνδρομή μιας σειράς «ανεξάρτητων» μοντέλων.

Το All-Terrain Concept ανήκει στην κατηγορία των SUV μοντέλων. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια του Lagonda Vision και θα βρεθεί απέναντι από την Rolls-Royce Cullinan. Το εσωτερικό του είναι τόσο πολυτελές όσο ένα γιώτ, ενώ ασφαλώς διαθέτει και δυνατότητες αυτονόμης οδήγησης επιπέδου 5.

Το Lagonda SUV είναι ηλεκτροκίνητο και συνάμα το έκτο από τα επτά νέα αυτοκίνητα που έχει ήδη αποκαλύψει η Aston Martin ή τα έχει δείξει μερικώς υπό τη μορφή πρωτοτύπων και αποτελούν την «καρδιά» του αναπτυξιακού της σχεδίου για τα επόμενα χρόνια. Οι DB11, Vantage και DBS Superleggera είναι ήδη στις εκθέσεις της βρετανικής εταιρείας, με τη νέα DBX να μπαίνει στην παραγωγή μέσα στο 2019.

Τα άλλα δύο θα είναι οι εκδόσεις παραγωγής των Lagonda Vision και Lagonda All-Terrain Concept, που θα προκύψουν το 2022 και με βάση το πρόγραμμα θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του St Athan στην Ουαλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ