top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Γενεύης: Νέο GT μοντέλο από την McLaren

Η βρετανική εταιρεία θα αποκαλύψει σε λίγους μήνες από σήμερα ένα νέο Grand Tourer μοντέλο. Ιδού μία πρώτη γεύση.

Επί της ουσίας, πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά νέο μοντέλο της McLaren το οποίο εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο Track25 που έχει εκπονήσει εδώ και καιρό ο Βρετανός κατασκευαστής από το Woking. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον CEO της εταιρείας, Mike Flewitt, το νέο Grand Tourer θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγους μήνες από σήμερα.

«Θα είναι ένα αυτοκίνητο που θα συνδυάζει την απόδοση με την ικανότητα διάνυσης μεγάλων αποστάσεων, σ’ ένα πανέμορφο, ελαφρύ σώμα. Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επίσης την άνεση που αναμένει κανεις από ένα Grand Tourer. Επιπλέον, θα είναι το ελαφρύτερο Grand Tourer και έχοντας την καλύτερη σχέση ισχύος/βάρους, υποσχόμαστε ότι θα είναι μία από τις πιο γρήγορες κατασκευές μας. Επιπλέον, θα είναι ένα Grand Tourer που θα μοιραστεί το DNA της Speedtail».

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, δεν αποκαλύφθηκαν ούτε το όνομα του αυτοκινήτου, ούτε και ο τελικός σχεδιασμός του. Και φυσικά, οι τεχνικές περγαμηνές του. Αντ’ αυτών, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την παραπάνω φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το νέο GT μοντέλο της, με… κάμποσο όμως εξωτερικό καμουφλάζ._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ