top icon
Επικαιρότητα

Το ελληνικό Chaos αποκαλύπτεται

Η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα την πιο αποκαλυπτική, έως τώρα, φωτογραφία του ελληνικού Chaos των 3.000 ίππων.

Η Spyros Panopoulos Automotive ξεδιπλώνει σιγά σιγά το κουβάρι του Chaos – του ελληνικού hypercar των 3.000 ίππων – το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα, όπως η ίδια έχει προαναγγείλει, τον προσεχή Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σήμερα, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις των βασικών τεχνολογικών περγαμηνών του αυτοκινήτου αλλά και των πρώτων teaser φωτογραφιών του (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ), η ελληνική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη ολοκληρωμένη «εικόνα» του Chaos στην οποία απεικονίζεται το πίσω μέρος της κατασκευής.

Chaos

Όπως αναφέρει η ίδια εταιρεία, στόχος της εν λόγω αποκάλυψης είναι να αναδειχθεί μία ακόμα σημαντική πτυχή του αυτοκινήτου, το οποίο αγγίζει σε πλάτος τα 2,08 μ.: το χαμηλό κέντρο βάρους, στοιχείο που αποτελεί για τα αυτοκίνητα του συγκεκριμένου είδους σύμφωνα με την Spyros Panopoulos Automotive την ικανή και αναγκαία συνθήκη για απαράμιλλα οδικά χαρακτηριστικά.

Chaos

Θυμίζουμε ότι o κινητήρας του Chaos διαθέτει δύο υπερσυμπιεστές, 40 βαλβίδες, καθώς και 20 στο σύνολο μπεκ ψεκασμού του καυσίμου (10 άμεσου και 10 έμμεσου). Η σχέση συμπίεσης του συνόλου ορίζεται στο 12,3:1, την ώρα που τόσο οι εκκεντροφόροι όσο και ο στροφαλοφόρος θα είναι κατασκευασμένοι από τιτάνιο. Από εκεί και πέρα, ο V10, ο οποίος θα αποδίδει στις δύο διαθέσιμες εκδοχές του 2.000 ή 3.000 ίππους, θα «συνοδεύεται» από σύστημα τετρακίνησης με κατανομή της ροπής 35/65 εμπρός και πίσω καθώς και από αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ