top icon
Κόσμος

Elon Musk: «Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα όλους»

Ο Elon Musk τάραξε τα διαδικτυακά νερά με μια ακόμα αινιγματική ανάρτησή του στο Twitter με πολιτικές -και όχι μόνο- προεκτάσεις.

«Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα όλους», έγραψε αργά τα ξημερώματα της Δευτέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο ιδιόκτητο, πλέον, Twitter ο Elon Musk, με αποτέλεσμα ένα ακόμα αινιγματικό τιτίβισμά του να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτή τη στιγμή, η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει πάνω από 122.000 retweets, περισσότερα από 860.000 likes ενώ τα σχόλια αγγίζουν τα 80.000.

Το συγκεκριμένο tweet του ισχυρού άνδρα του Τwitter, της Tesla και φυσικά της SpaceX, ήρθε μία μόλις ώρα μετά από μια εξίσου «περίεργη» ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο Elon Musk φέρεται να βοηθά την Ουκρανία, και συγκεκριμένα το ναζιστικό τάγμα Αζόφ, καθώς και μονάδες του στρατού της χώρας, με την παροχή δορυφορικού εξοπλισμού της Starlink. Και για το λόγο αυτό πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις αυτές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σχετική του δημοσίευση ο Dmitry Rogozin, επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την παράδοση του εξοπλισμού της Starlink πραγματοποίησε το Πεντάγωνο», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό σημείωμα που παραθέτει ο Elon Musk,

«Ο Elon Musk, επομένως, εμπλέκεται παρέχοντας στις φασιστικές δυνάμεις στην Ουκρανία στρατιωτικό εξοπλισμό επικοινωνιών. Και για αυτό, Elon, θα λογοδοτήσεις σαν ενήλικας – όσο κι αν το παίζεις ανόητος».

Elon Musk

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ