Επικαιρότητα Κόσμος

Εμψυχώνει τους συμπατριώτες του ο Zanardi (+video)

Ένα εμπνευσμένο βίντεο για το δοκιμαζόμενο λαό της Ιταλίας, με πρωταγωνιστή τον Alex Zanardi ανάρτησε η BMW στα social media.

Όλο και συχνότερα πλέον διάσημοι αθλητές ή εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου παίρνουν θέση,προτρέποντας τους συμπατριώτες τους να υιοθετήσουν μέτρα για την προστασία και τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Ήταν η σειρά της BMW και ειδικότερα της BMW Ιταλίας, που επιστράτευσε τον πρεσβευτή της μάρκας, Alex Zanardi, να απευθύνει ένα μήνυμα στους συμπατριώτες του, που βρίσκονται για δεύτερη εβδομάδα στα σπίτια τους. 

Ο Zanardi στο video -που είναι στα ιταλικά- λέει πως «Οι αλλαγές, και ειδικότερα αυτές που φέρνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή, είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αποδεκτές». Ποιος καλύτερος για μια τέτοια διατύπωση, από τον άνθρωπο που το 2001 έχασε και τα δύο του πόδια έπειτα από σφοδρή σύγκρουση σε αγώνα που έτρεχε στη Γερμανία; Κι όμως, ο ίδιος βρήκε τη δύναμη να επανέλθει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και να συμμετάσχει στο αγώνισμα της χειροκίνητης ποδηλασίας, όπου και έχει κατακτήσει πλήθος μεταλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και όχι μόνο.

Ο ίδιος στο συγκεκριμένο βίντεο συνεχίζει «Το πνεύμα που επιδεικνύουν πολλοί Ιταλοί απέναντι σε αυτήν τη δοκιμασία (κορονοϊό) είναι εντυπωσιακό. Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Προφανώς, ακόμα και η διατήρηση των μεταξύ μας αποστάσεων μπορεί να μας φέρει πιο κοντά. Όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!» είναι το μήνυμα του Ιταλού στο video που μπορείτε να δείτε εδώ._ Ε. Ξ. 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου