top icon
Κόσμος

Ένα ακόμα teaser του νέου VW Amarok

To νέο VW Amarok θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022 και θα διαθέτει κάτω από το εμπρός καπό του έναν 3λιτρο V6 κινητήρα ντίζελ.

Το νέο VW Amarok θα βασίζεται στο νέο Ford Ranger και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μπλε οβάλ εταιρείας στο Silverton , μαζί με τη νεότερη γενιά του pick-up μοντέλου της τελευταίας, στη Ν. Αφρική.

Σήμερα, η VW μας «ξεδιπλώνει» έτι περαιτέρω το προφίλ του νέου της μοντέλου και μαζί με ένα νέο «μπουκέτο» φωτογραφιών που «σκιαγραφούν» τον εξωτερικό σχεδιασμό του, η γερμανική εταιρεία μας ενημερώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι κάτω από το εμπρός καπό του θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο γνωστός 3λιτρος V6 TDI πετρελαιοκινητήρας της.

VW Amarok

Σχεδιαστικά, το νέο Amarok αναμένεται ανανεωμένο, με τους στιλίστες της VW να τονίζουν έτι περαιτέρω το παρουσιαστικό του. «Τονίζουμε τα διαφορετικά, εκφραστικά εμπρός σχέδια του pick-up μας με μια χαρισματική υπογραφή που βρίσκεται επίσης με πολύ μεγάλα γράμματα στο στο πίσω μέρος», δηλώνει ο Albert-Johann Kirzinger, επικεφαλής σχεδίασης στα επαγγελματικά οχήματα VW.

Όπως ανακοινώνει σήμερα η εταιρεία, το νέο VW Amarok έχει μεγαλύτερο κατά 100 χλστ. μήκος σε σχέση με το τρέχον μοντέλο φτάνοντας έτσι αισίως τα 5,25 μ. Στο δε χώρο φόρτωσης θα είναι εφικτή η τοποθέτηση και μεταφορά μιας ευρωπαλέτας, ανάμεσα στους θόλους της πίσω ανάρτησης του αυτοκινήτου.

VW Amarok

Χωρίς να προσδιορίζει άλλες διαστάσεις, η γερμανική εταιρεία δηλώνει επίσης ότι το νέο pick-up μοντέλο της θα είναι και πιο πλατύ εξασφαλίζοντας παράλληλα περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών της καμπίνας.

Θυμίζουμε ότι το VW Amarok βρίσκεται στην παραγωγή από το 2010. Το όνομά του προέρχεται από τη γλώσσα των Ινουίτ της Βόρειας Αμερικής και σημαίνει «λύκος». Η δεύτερη γενιά του παρουσιάστηκε το 2016, ενώ μέχρι σήμερα οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τις 815.000 μονάδες.

VW Amarok

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ