top icon
Επικαιρότητα

Ένα γλυπτό με έμπνευση την Porsche 911!

Ένα μοναδικό έργο τέχνης που κοσμεί τις εξωτερικό χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεων της γερμανικής εταιρείας στο Zuffenhausen.

Αποτίοντας φόρο τιμής στο σημαντικότερο μοντέλο της ιστορίας της, η Porsche φιλοτέχνησε τον εξωτερικό χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεών της στην Γερμανία και συγκεκριμένα δίπλα ακριβώς από το μουσείο της στη διάσημη Porscheplatz, με ένα «τριπλό» γλυπτό ύψος 24 μέτρων. Δημιουργός του, ο Gerry Judah, ο άνθρωπος ο οποίος έχει σχεδιάσει τα περισσότερα από τα αντίστοιχα «αφιερώματα» για λογαριασμό του βρετανικού Goodwood Festival of Speed. Το εντυπωσιακό αυτό γλυπτό κοσμούν τρεις πυλώνες, οι οποίες κοσούνται από τις σημαντικότερες γενιές της «911» και συγκεκριμένα από τις 901, 930 και 991.

Για το πραγματικό αυτό… κόσμημα, ο CEO της Porsche, Matthias Mueller, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το γλυπτό που παρουσιάζουμε σήμερα είναι κάτι περισσότερο από ένα έργο τέχνης. Είναι ένα σύμβολο για τους στενούς δεσμούς της εταιρείας μας με τη Στουτγκάρδη/ Τα τελευταία χρόνια, η Porsche έχει επενδύσει περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ