top icon
Κόσμος

Ένα κλασικό MINI γίνεται ηλεκτρικό με 17.000 ευρώ

Μια προσιτή μετατροπή κλασικού MINI σε ηλεκτρικό, προσφέρει μια βρετανική εταιρεία, με κόστος που σε κάνει να το σκεφτείς.

Η Electrogenic, μια βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται σε ηλεκτρικά, παρουσιάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που αφορά τα κλασικά MINI. Ένα εύκολο στην τοποθέτηση κιτ το κάνει ηλεκτρικό, με το κυριότερο να αφορά την τιμή του, η οποία περιορίζεται στα 17.000 ευρώ, σύμφωνα με τη σημερινή ισοτιμία.

Το συγκεκριμένο κιτ της Electrogenic σχεδιάστηκε με γνώμονα τις επιδόσεις, αλλά και τη διατήρηση του «ζωντανού» και ευέλικτου χαρακτήρα του βρετανικού μοντέλου. Τοποθετείται εύκολα, με τον κινητήρα να αποδίδει 60 ίππους και 135 Nm ροπής και διακρίνεται για την άμεση, -όπως συμβαίνει σ’ όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα-, απόδοση της δύναμης.

Το σύστημα προσφέρει εξαιρετική απόδοση και δένει αρμονικά με το χαρακτήρα του μοντέλου, ενισχύοντας τη δυναμική του σε αστικό περιβάλλον. Η μπαταρία 20kWh προσφέρει αυτονομία 130 χιλιομέτρων, που κρίνεται ικανοποιητική για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών μετακίνησης.

Electrogenic mini electric

Electrogenic MINI electric

Επιπλέον, αν η αυτονομία σας φαίνεται μικρή, η βρετανική εταιρεία δίνει στα έξτρα μια επιπλέον μπαταρία που τοποθετείται στο πίσω μέρος και επιτρέπει στο ηλεκτρικό MINI να ταξιδέψει πέρα από τα στενά όρια της πόλης.

Η ομάδα έρευνας και εξέλιξης της Electrogenic δημιούργησε ένα κιτ που τοποθετείται εύκολα από έναν οποιονδήποτε εξειδικευμένο μηχανικό. Το πακέτο πωλείται ως προκατασκευασμένο για να τοποθετηθεί κατευθείαν στο εμπρός μέρος. Αν σας ενδιαφέρει, θα χρειαστεί να περιμένετε ως το φθινόπωρο του 2023 που θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Electrogenic mini electric

Electrogenic MINI electric

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ