top icon
Επικαιρότητα

Ένα μυστηριώδες Toyota Prius… πηγαίνει Ν. Υόρκη

Η ιαπωνική εταιρεία είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του Prius στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης.

Με την όχι και τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε και το λιτό κείμενο «η Toyota ξεδιπλώνει το επόμενο μηχανικό θαύμα στη γκάμα του Prius», η ιαπωνική εταιρεία έρχεται για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο εστιάζοντας –πριν από οτιδήποτε άλλο- στην καθαρή της τεχνολογία και, φυσικά, στο πρωτοπόρο στο είδος υβριδικό οικογενειακό της.

Σχεδιαστικά, το… αγνώστου ταυτότητας αυτό μοντέλο διαφοροποιείται στο πίσω μέρος σε σχέση με ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα, χάρη στο σχήμα των νέων φωτιστικών σωμάτων (τεχνολογίας LED, προφανώς), τα οποία ενώνονται με μια λεπτή και κυρτή λωρίδα στο πάνω μέρος του πίσω όγκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Toyota είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει στη Ν. Υόρκη σε λίγες μέρες από σήμερα, την plug-in έκδοση του Prius, η οποία θα διατηρεί τον γνωστό θερμικό κινητήρα του «απλού» μοντέλου, σε συνδυασμό με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες.

Δε μένει παρά να περιμένουμε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες προκειμένου οι Ιάπωνες να μας αποκαλύψουν πλήρως το… διαφορετικό αυτό Prius στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ