top icon
Κόσμος

Ένας χρόνος SEAT MÓ

Η SEAT MÓ γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας, διευρύνει το χαρτοφυλάκιο παρεχόμενων λύσεων κινητικότητας και υπηρεσιών της και εισέρχεται στον χώρο της εταιρικής κινητικότητας.

Στόχος της είναι να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες κινητικότητας σε εταιρείες: ταχύτερες, ευκολότερες, οικολογικές, βιώσιμες μετακινήσεις, με χαμηλότερο κόστος από 100% ηλεκτρικά οχήματα. Μετά την επιτυχία που σημείωσε στις συνδρομητικές υπηρεσίες motorsharing στην Βαρκελώνη, η SEAT MÓ διεύρυνε το φάσμα των υπηρεσιών κινητικότητας, υπογράφοντας συμφωνίες συνεργασίας με εταιρείες όπως η MERLIN Properties, το Hotel Mandarin Oriental Barcelona και το Hotel ME Sitges TERRAMAR.

Στην περίπτωση της MERLIN Properties, η SEAT MÓ έχει διαθέσει 3 αυτοκίνητα, 10 SEAT MÓ 125 scooters και 10 SEAT MÓ 65 kick-scooters στους εργαζομένους της Torre Glòries στη Βαρκελώνη. Χάρη σε αυτήν την νέα υπηρεσία, οι πελάτες του εμβληματικού κτιρίου θα έχουν πάντα τη δυνατότητα πρόσβασης σε λύσεις κινητικότητας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους με γρήγορο, βολικό, ασφαλή και προσιτό οικονομικά τρόπο. Αυτή η υπηρεσία είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή SEAT Motosharing, διευκολύνοντας την πρόσβαση στους υπαλλήλους με ένα μόνο κλικ.

Στο Hotel ME Sitges Terramar, πατίνια και scooters μπορούν να ενοικιαστούν, ενώ στο Hotel Mandarin Oriental, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την πόλη χάρη στα scooter, τις μοτοσικλέτες και τη διαθεσιμότητα ενός CUPRA Formentor PHEV. Επιπλέον, η SEAT MÓ έχει συνεργαστεί με το La Residencia Universitaria Sarrià για να προσφέρει μία προσιτή υπηρεσία κινητικότητας σε μαθητές που ζουν στις φοιτητικές εστίες. Τέλος, η SEAT MÓ έχει συνεργαστεί με την TAXI ECOLÒGIC της Βαρκελώνης, παρέχοντας στους πελάτες, μέσω της εφαρμογής, πρόσβαση στην υπηρεσία.

Ένας χρόνος motosharing
Τους τελευταίους 12 μήνες, η SEAT MÓ παγίωσε την συνδρομητική υπηρεσία motosharing με ένα στόλο 732 ηλεκτρικών σκούτερ στη Βαρκελώνη και το L’Hospitalet de Llobregat, με περισσότερες από 100.000 λήψεις της εφαρμογής SEAT MÓ motosharing. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη SEAT: CODE, έχει καταστεί ένας από τους κορυφαίους motosharing operators στην πόλη. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, η υπηρεσία motosharing μείωσε την εκπομπή περίπου 60 τόνων CO2, μείωσε τον θόρυβο στις πόλεις κατά 4,5 εκατομμύρια ντεσιμπέλ και εξοικονόμησε στους χρήστες SEAT MÓ κατά μέσο όρο 30 λεπτά/ημέρα στις αστικές μετακινήσεις τους.

Η SEAΤ MÓ έχει ήδη ξεκινήσει την πώληση του escooter σε ιδιώτες ή επαγγελματίες πελάτες σε οκτώ κύριες ευρωπαϊκές χώρες – Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Σουηδία και Ελλάδα. Το όραμα της μάρκας SEAT MÓ για την συμβολή της σε καλύτερη κινητικότητα και απαλλαγή από ανθρακούχες εκπομπές στις πόλεις μεταφέρθηκε στο νησί της Αστυπάλαιας, όπου ο Όμιλος Volkswagen κατέληξε σε συμφωνία με την Ελληνική κυβέρνηση για να το μετατρέψει σε νησί 100% απαλλαγμένο από άνθρακα με βιώσιμη, ηλεκτρική και διαμοιρασμένη συνδεδεμένη κινητικότητα.

Seat MO 07

Αυτή τη στιγμή η SEAT έχει την πιο ισχυρή γκάμα προϊόντων στην ιστορία της και με τη SEAT MÓ έχει γίνει επίσης προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας που υπερβαίνουν τον τομέα της κλασικής κατασκευής οχημάτων συμβάλλοντας σε μια συνεργατική, κοινή και βιώσιμη οικονομία. Η SEAT MÓ είναι η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της SEAT αφοσιωμένη στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών αστικής κινητικότητας που συμβάλλουν στο σχεδιασμό βιώσιμων πόλεων του μέλλοντος. Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2020, εδρεύει στην καρδιά της Βαρκελώνης, στη CASA SEAT, και διαθέτει χαρτοφυλάκιο δύο ηλεκτρικών kickscooters, τα SEAT MÓ eKickscooter 25 και 65, καθώς και το SEAT MÓ eScooter 125 και μια υπηρεσία motosharing στη Βαρκελώνη.

Σε συνέχεια της αναγγελίας του Πρωθυπουργού, πιστεύετε πως η πώληση μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το 2030...

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ