top icon
Κόσμος

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Nissan στο Σαλόνι του Τόκιο

Η ειδική έκδοση Fairlady Z, που κέρδισε το βραβείο Grand Prix στον διαγωνισμό Custom Car Contest 2022, θα παρουσιαστεί μαζί με τα υπόλοιπα εντυπωσιακά εκθέματα της Nissan για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (13-15 Ιανουαρίου 2023).

Αυτό το μοντέλο είναι η έκδοση μαζικής παραγωγής του προσαρμοσμένου πρωτοτύπου Nissan Fairlady Z που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2022. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Nissan θα δουν επίσης το ολοκαίνουργιο Serena, καθώς και τις πρωτότυπες εκδόσεις των Nissan Roox, Caravan, Cube, Sakura και Ariya. Η NISMO, η οποία συνεχίζει να προσφέρει ενθουσιασμό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω του Super GT και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της FIA Formula E, αλλά και η Autech, γνωστή για την Carrozzeria και τα υψηλά επίπεδα προστιθέμενης αξίας, θα παρουσιάσουν έναν συνδυασμό τεσσάρων μοντέλων. Σε συνεργασία με ένα περιοδικό από τον εκδότη Geibunsha, θα παρουσιαστούν οκτώ Caravans για να τιμήσουν την 50ή επέτειο του μοντέλου, που έρχεται τον Φεβρουάριο του 2023. To Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe, από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου. Στο περίπτερο της Nissan θα υπάρχει επίσης μια επιλογή από καλούδια merchandise των Nissan και NISMO.

Fairlady Z ειδική έκδοση
Η έκδοση μαζικής παραγωγής του προσαρμοσμένου πρωτοτύπου Nissan Fairlady Z, που κέρδισε το Grand Prix στον Διεθνή Διαγωνισμό Custom Car του Τόκιο 2022. Θα εκτεθεί επίσης το Fairlady Z432R.

Nissan Tokyo 2023

Roox Suite Concept
Βασισμένο στο Roox, αυτό το μίνι όχημα διαθέτει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τεχνολογίες της Nissan, προσαρμοσμένο για να προσφέρει ιδιαίτερες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η καμπίνα είναι πιο ευρύχωρη και διαθέτει premium καθίσματα αλλά και ένα πιάνο, προσφέροντας μια χαλαρωτική και πολυτελή ατμόσφαιρα.

Nissan Tokyo 2023

Powered Base for Pro (Caravan)
Αυτό το μοντέλο Caravan έχει διασκευαστεί ως πηγή ενέργειας για να υποστηρίζει επαγγελματίες σε μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων. Διαθέτει τέσσερα φορητά πακέτα ισχύος που αποτελούνται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του Nissan LEAF. Διαθέτει επίσης ηλιακούς συλλέκτες και όλα συνδυάζονται για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ισχύος. Αυτό το πλήρως εξοπλισμένο Caravan διαθέτει επίσης μια κινητή βάση εργαλείων και ένα σύστημα κλιματισμού με αποστείρωση, που καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και στις πιο δύσκολες τοποθεσίες.

Nissan Tokyo 2023

Cube Refreshed & Retro concept
Αυτή το πρωτότυπο προέκυψε από ένα εγχείρημα για την ενίσχυση της ελκυστικότητας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο, μεταχειρισμένο Cube, ένα μοντέλο με τελευταίο έτος παραγωγής το 2019. Τα νέα ανταλλακτικά έχουν αντικαταστήσει τα παλιά, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με αποτέλεσμα έναν προσαρμοσμένο συνδυασμό κυβικού σχήματος και ρετρό εμφάνισης.

Nissan Tokyo 2023

Serena Highway Star Accessory concept
Αυτή η προσαρμοσμένη έκδοση του ολοκαίνουργιου Nissan Serena διαθέτει πρόσθετα στοιχεία, όπως μπροστινά σπόιλερ και φωτιζόμενη μπροστινή μάσκα για πιο δυναμική εμφάνιση. Το μοντέλο έχει εξωτερική επένδυση με μεμβράνη αλουμινίου αποκλειστικά για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023 και διαθέτει προσθήκες στην καμπίνα για άνεση και διασκέδαση.

Nissan Tokyo 2023

Ειδική έκδοση Serena Autech
Βασισμένη στο ολοκαίνουργιο Serena και εξοπλισμένη με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Nissan, η ειδική αυτή έκδοση αποπνέει σπορ χαρακτήρα και ποιότητα. Το όχημα έχει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και χαμηλωμένη ανάρτηση.

Nissan Tokyo 2023

Sakura e-share mobi Kyoto concept και Ariya e-share mobi Kyoto concept
Το Nissan Sakura, το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό μίνι όχημα που κυκλοφόρησε τον Μάιο και το Nissan Ariya θα εμφανίζονται ως concepts ειδικά σχεδιασμένα για το Nissan e-share mobi, την υπηρεσία car-sharing της Nissan. Και τα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στο εμβληματικό κατάστημα Autobacs, στο Κιότο.

Nissan Tokyo 2023

Τα concepts διαθέτουν μοντέρνο Ιαπωνικό σχεδιασμό με ένα πλευρικό περίβλημα από εικονίδια που θυμίζουν το Κιότο. Το εσωτερικό του SAKURA e-share mobi Kyoto concept είναι εξοπλισμένο με πάνελ και πατάκια δαπέδου που αναπτύχθηκαν από την Autobacs Seven, συνεργάτη της Nissan στην Ιαπωνία.
Nissan Tokyo 2023
Motul Autech Z
Το αγωνιστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε φέτος στην κατηγορία Super GT GT500 από τους οδηγούς Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli, θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023. Τα παιδιά – επισκέπτες θα μπορούν να καθίσουν στο όχημα, για να βιώσουν την αίσθηση ενός αληθινού αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Nissan Tokyo 2023

X-Trail Autech ειδική έκδοση
Βασισμένη πάνω στο ολοκαίνουργιο X-Trail SUV, η προσαρμοσμένη έκδοση αποπνέει φινέτσα και αίγλη. Διαθέτει σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και λευκά δερμάτινα καθίσματα, ολοκληρώνοντας το στυλ του μοντέλου με απαράμιλλη ποιότητα και κομψότητα.

Nissan Tokyo 2023

Note Aura NISMO
Το Note Aura NISMO βασίζεται στο Nissan Note Aura με σχεδιαστική φιλοσοφία εμπνευσμένη από τη Formula-E. Ενσωματώνει το πνεύμα και το ήθος της NISMO, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό νέας γενιάς από τη NISMO, συναρπαστικό χειρισμό, άμεση απόκριση και γρήγορη επιτάχυνση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ