top icon
Κόσμος

Επετειακές εκδόσεις 50 Jahre BMW M για τις BMW M3 Sedan και M4 Coupe

Σήμερα η BMW Μ συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Και για το λόγο αυτό το γιορτάζει με τις επετειακές εκδόσεις 50 Jahre BMW M των BMW M3 Sedan και M4 Coupe.

H BMW M παρουσίασε σήμερα τις επετειακές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής 50 Jahre BMW M των M3 Sedan και M4 Coupe με αφορμή την 50ή επέτειο του σπορτίφ παρακλαδιού της μάρκας, στο οποίο «εμπεριέχεται» και το αγωνιστικό της τμήμα.

Σύμφωνα με την BMW, οι ειδικές αυτές εκδόσεις θα κατασκευαστούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και θα διαθέτουν ειδική διαμόρφωση όσον αφορά τον εξοπλισμό, ανάλογα με την αγορά στην οποία θα διατίθενται. Σε κάθε περίπτωση, οι επετειακές αυτές BMW M3 Sedan και M4 Coupe αντλούν ισχύ από τον γνωστό εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 3,0 λίτρων που αποδίδει έως και 510 ίππους. Ανάλογα με την έκδοση, η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ή του αυτόματου 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic.

BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M

Εκτός από τις «παραδοσιακές» πισωκίνητες παραλλαγές, τα αντίτυπα των εκδόσεων 50 Jahre BMW M που θα παραχθούν μπορούν να παραγγελθούν και με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης M xDrive.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση των ειδικών εκδόσεων, η γερμανική εταιρεία εισάγει εκ νέου εμβληματικά χρώματα από την ιστορία της BMW M, που συνδυάζονται με σφυρήλατες ζάντες M. Στην Ευρώπη και άλλες επιλεγμένες περιοχές, η BMW M GmbH προσφέρει μία αποκλειστική έκδοση της BMW M4 Coupe για τον εορτασμό της επετείου. που θα διατίθεται με τα εξωτερικά χρώματα Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red και San Marino Blue.

BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M

Το εσωτερικό όλων των ειδικών εκδόσεων που βασίζονται στην BMW M4 Coupe κοσμείται από την επιγραφή Edition 50 Jahre BMW M στα μαρσπιέ, μία μεταλλική πλακέτα στην κεντρική κονσόλα με την επιγραφή M4 Edition 50 Jahre BMW M, καθώς και ένα αντίστοιχο λογότυπο στα προσκέφαλα των στάνταρ σπορ καθισμάτων M και των προαιρετικών, ανθρακονημάτινων μπάκετ καθισμάτων M για οδηγό και συνοδηγό.

BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ενημέρωση της γερμανικής εταιρείας, η ειδική έκδοση που βασίζεται στην BMW M3 Sedan σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά. Τα αντίτυπα που παραχθούν για αυτές θα είναι 500 και θα διατίθενται στους εξωτερικούς χρωματισμούς Vermilion Red, Techno Violet, Interlagos Blue, Fire Orange και Limerock Grey.

BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M
  • BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M
  • BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M
  • BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M
  • BMW M4 Coupe 50 Jahre BMW M
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ