Επικαιρότητα Κόσμος

Επετειακή έκδοση "110 ans Bugatti" για την Bugatti Chiron Sport

Μία επετειακή έκδοση της Bugatti Chiron Sport που έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στα 110 χρόνια ιστορίας της γαλλικής εταιρείας.

Η Bugatti Chiron Sport "110 ans Bugatti" έρχεται να τιμήσει τις ρίζες της μάρκας και συνάμα ένα από τα πιο διάσημα ανά τον κόσμο εθνικά σύμβολα: τη χαρακτηριστική "Le Bleu-Blanc-Rouge" γαλλική σημαία, με το μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα να διακοσμεί τις εξωτερικές επιφάνειες, αλλά και τους εσωτερικούς χώρους σε διάφορα σημεία.

Το «σώμα» και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου διαθέτουν πολλά μέρη από carbon με τη χαρακτηριστική μάσκα-ψυγείο της Bugatti να είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Το ματ "Steel Blue" πίσω μέρος του οχήματος, που παράγεται, ως γνωστόν, μέσα από μία αρκετά πολύπλοκη διαδικασία, αποτελείται από γυαλιστερό χάλυβα θερμής έλασης.

Πίσω από τους ζάντες αλουμινίου, οι οποίες είναι βαμμένες για την περίσταση σε μαύρο ματ "Nocturne" χρώμα, είναι ορατές οι δαγκάνες των φρένων, που με τη σειρά τους είναι χρωματισμένες στην απόχρωση "French Racing Blue". Το πίσω μέρος της επετειακής έκδοσης κυριαρχείται από τον εντυπωσιακό διαχύτη, τον προφυλακτήρα σε γυαλιστερό "Steel Blue Carbon" χρώμα, καθώς και από τις μαύρες απολήξεις της εξάτμισης. Η κάτω πλευρά του πίσω spoiler διακοσμείται με τη σειρά της από τα χρώματα της γαλλικής σημαίας σε όλο το πλάτος της.

Ο μηχανισμός του αναδιούμενου πίσω σπόιλερ είναι βαμμένος σε ματ μαύρο χρώμα για να εναρμονιστεί με το μαύρο επίσης λογότυπο ΕΒ (Ettore Bugatti) στο κέντρο του πίσω μέρους. Η δε οροφή Sky View, αποτελούμενη από δύο σταθερά γυάλινα πάνελ, ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό της ειδικής αυτής έκδοσης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πάνελ αυτά έχουν μια προηγμένη πολυστρωματική δομή με λεπτό γυαλί και τέσσερα ενδιάμεσα στρώματα.

Τα χρώματα της γαλλικής σημαίας διακοσμούν επίσης διάφορα σημεία και στο εσωτερικό της έκδοσης "110 ans Bugatti". Από εκεί και πέρα, το carbon απαντάται στο τιμόνι, στην κολώνα του τιμονιού και στις επενδύσεις καθισμάτων. Η καμπίνα είναι καλυμμένο με μαλακό δέρμα "Deep Blue", ενώ το εσωτερικό των θυρών αλλά και τα καθίσματα κοσμούνται από alcantara υψηλής ποιότητας.  

Η επετειακή έκδοση "110 ans Bugatti" θα παραχθεί σε μόλις 20 αντίτυπα._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου