Επικαιρότητα Κόσμος

Επίσημο: Η Mitsubishi αναβιώνει τα όνομα Evolution

Με τη συνοδεία μιας teaser φωτογραφίας ενός πρωτοτύπου που θα δούμε τον επόμενο μήνα στην Έκθεση του Τόκυο, η Mitsubishi επιβεβαίωσε ότι θα επαναφέρει στο προσκήνιο, από διαφορετική αυτή τη φορά σκοπιά, το εμβληματικό όνομα Evolution.

Σύμφωνα με τις πάντοτε λιτές ανακοινώσεις της, η Mitsubishi ανήγγειλε πως στην επερχόμενη μέσα στον προσεχή Οκτώβριο Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκυο θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο, το οποίο θα φέρει την ονομασία e-Evolution. Από αυτό και και μόνο καθίσταται σαφές πως θα πρόκειται για μια αμιγώς ηλεκτρική πρόταση του Ιάπωνα κατασκευαστή, που θα είναι, όπως πληροφορούαστε, τετρακίνητη, αυτόνομη και με τεχνητή νοημοσύνη.

Μάλιστα, αυτό που θα δούμε στο Τόκυο κι αυτό που φαίνεται να απεικονίζεται στην teaser φωτογραφία δεν θα είναι ένα 4θυρο μοντέλο, αλλά –τι άλλο;- ένα SUV με κουπέ χαρακτηριστικά. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει επιβεβαίωση τόσο για το «αν» όσο και για το «πότε» το e-Evolutuon concept θα περάσει στην παραγωγή. Σε αντίθεση, σίγουρο είναι πως οι σχεδιαστικές γραμμές που θα υιοθετήσει θα δώσουν ένα ξεκάθαρο στίγμα των αισθητικών προθέσεων των Ιαπώνων για το εγγύς μέλλον.

Στην περίπτωση που τελικά το πρωτότυπο μπει στη παραγωγή, θα αποτελέσει το μοντέλο-ναυαρχίδα στη γκάμα της Mitsubishi._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου