top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο σκίτσο της νέας Mercedes C-Class Cabriolet

Έτοιμη για την επίσημη πρεμιέρα της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι η ανοιχτή έκδοση της Mercedes C-Class.

Η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του μοντέλου που θα αποτελέσει, σε λίγες μόλις μέρες από σήμερα, το τέταρτο κατά σειρά μέλος της κλάσης «C». Μετά την 4θυρη, κουπέ και στέισον βάγκον, η νέα, Cabriolet παραλλαγή του γερμανικού μοντέλου αναμένεται να υιοθετήσει το σχεδιαστικό μοτίβο της 2πορτης εκδοχής, με τη βασικότερη φυσικά διαφορά να εστιάζεται στη μαλακή οροφή και στο μακρύτερο μέρος πίσω από την πλάτη των επιβατών.

Η πισωκίνητη C-Class Cabriolet θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες -6κύλιδρους ντίζελ και 4κύλινδρους- που είδαμε στην κουπέ. Σε αυτές περιλαμβάνονται τόσο η C450 Sport, η οποία θα κινείται από έναν 3λιτρο twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα, όσο και μια υβριδική, που με τη σειρά της θα βασίζεται στην C350e.

Όσοι… πιστοί, θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν την έκδοση της αρεσκείας τους τόσο με την στάνταρ ανάρτηση, όσο και με την προαιρετική AirMatic.

Πριν το τέλος της χρονιάς, η εταιρεία θα συμπεριλάβει στις επιλογές των δυνητικών αγοραστών του μοντέλου και την C63 AMG Cabriolet, η οποία θα φιλοξενεί κάτω από το καπό της τον γνώριμο V8 twin-turbo 4λιτρο κινητήρα της._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ