top icon
Επικαιρότητα

Επιστρέφει το αερόπλοιο της Goodyear

Tο Goodyear Blimp πρόκειται να πετάξει επάνω από τη Γερμανία εντός των επόμενων εβδομάδων, ενώ θα προσφέρει εναέρια κάλυψη σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς ευρωπαϊκούς μηχανοκίνητους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για το 2020.

Το Goodyear Blimp συμμετέχει συχνά σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, που συμπεριλαμβάνουν τους αγώνες NASCAR, NBA, εκδηλώσεις Golf PGA ενώ κάθε φορά τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα. Στην Ευρώπη έφτασε για πρώτη φορά το Μάρτιο του 1972, πραγματοποιώντας την πρώτη του πτήση τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς στο Cardington, της Αγγλίας. Βαφτίστηκε «Ευρώπη» ενώ πετούσε στους ουρανούς της για περισσότερα από 14 συνεχή χρόνια, κάνοντας εμφανίσεις σε σημαντικά αθλητικά και πολιτισμικά γεγονότα-εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Γερμανικού GP στο Nürburgring το 1985, στο opening του Γαλλικού Τουρνουά στο Rolland Garros και επίσης σε δύο σημαντικούς Βρετανικούς βασιλικούς γάμους, πριν αποσυρθεί το 1986. Τα Goodyear Βlimps επέστρεψαν στην Ευρωπαϊκή περιοδεία για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο η πρόσφατη δοκιμαστική πτήση επάνω από το Friedrichshafen αποτελεί την πρώτη φορά που το Goodyear Blimp πετάει επάνω από την Ευρώπη από το 2012.

Goodyear

Tο Goodyear Blimp πρόκειται να πετάξει επάνω από το Friedrichshafen και ευρέως επάνω από τη Γερμανία εντός των επόμενων εβδομάδων καθώς επίσης έχει προγραμματιστεί να προσφέρει εναέρια κάλυψη σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαϊκούς μηχανοκίνητους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για το 2020. Αυτό θα προσθέσει μια επιπλέον, σημαντική ώθηση στην επιστροφή της Goodyear στο διεθνές αγωνιστικό γίγνεσθαι. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη ανακοινωθεί ως ο επίσημος πάροχος ελαστικών για την κατηγορία LMP2 του Πρωταθλήματος FIA World Endurance Championship (WEC) καθώς και του Ευρωπαϊκού Le Mans Series για τη σεζόν του 2021, αλλά και του Βρετανικού Touring Car Championship (BTCC), μέσα από μια δυνατή συνεργασία με τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό αθλητικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Eurosport, με το FIA World Touring Car Cup (WTCC) και τέλος ως επίσημος πάροχος ελαστικών για τα Pure ETCR, τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα διαφόρων μαρκών για το 2020. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ