top icon
Κόσμος

Επιτυχία για το Jeep Wrangler 4xe στο Rebelle Rally

Στο Rebelle Rally, την περιπέτεια των 2.500 χλμ. αποκλειστικά για γυναικεία πληρώματα, το εξηλεκτρισμένο Jeep Wrangler 4xe επανέλαβε την επιτυχία της περσινής χρονιάς, κατακτώντας και πάλι τις δύο πρώτες θέσεις.

Μετά από οκτώ ημέρες και 1.440 μίλια εκτός δρόμου διαδρομών στις ερήμους της Νεβάδα και της Καλιφόρνια, το εξηλεκτρισμένο Jeep Wrangler 4xe, το δημοφιλέστερο Plug-in Hybrid της Αμερικανικής αγοράς, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δικαίως θεωρείται ο απόλυτος θρύλος των off-road οχημάτων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το μοντέλο της Jeep κυριάρχησε στο Rebelle Rally, κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης ανάμεσα από συνολικά 45 πληρώματα και οχήματα από 10 διαφορετικές μάρκες.

Jeep Wrangler 4xe

Οι Nena Barlow και Teralin Petereit, εντυπωσίασαν χάρη στην εξαιρετική, αλλά και σταθερή απόδοσή τους, κατακτώντας τις τέσσερις από τις επτά ειδικές διαδρομές, οδηγώντας το εργοστασιακό τους Jeep Wrangler 4xe σε μια επιβλητική νίκη.

Jeep Wrangler 3xe

Αυτή είναι η τέταρτη νίκη για την Petereit, η οποία είναι η πλέον επιτυχημένη συμμετέχουσα στο θεσμό. Αντίστοιχα η Barlow έχει κατακτήσει δύο νίκες, ενώ έχει βρεθεί στο βάθρο συνολικά τέσσερις φορές. Το Jeep Wrangler 4xe είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο που πήρε τη νίκη στο Rebelle Rally (2021), με τετρακίνητα μοντέλα της Αμερικανικής μάρκας να έχουν κατακτήσει τις 6 από τις συνολικά 7 διοργανώσεις του θεσμού.

Jeep Wrangler 4xe

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκαν οι Laura Wanlass και Maria Guitar, επίσης με ένα Wrangler 4xe. Το πλήρωμα είχε κατακτήσει και το 2021 τη δεύτερη θέση, τότε όμως πίσω από το τιμόνι ενός Wrangler EcoDiesel.

Το υβριδικό σύστημα του Jeep Wrangler 4xe συνδυάζει έναν αποδοτικό 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 380 ίππους και 637Nm ροπής. Το σύστημα τετρακίνησης δίνει την επιλογή κίνησης στους 2 ή και στους 4 τροχούς, κοντές σχέσεις, αλλά και δυνατότητα 4×4 με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Η ηλεκτρική αυτονομία του Jeep Wrangler 4xe είναι έως και 50χλμ.

Jeep Wrangler 4xe

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ