top icon
Κόσμος

«Έρχεται» η νέα BMW M3 Touring

Η πρεμιέρα της νέας BMW M3 Touring μέσα στη χρονιά που ήδη διανύουμε συμπίπτει – διόλου τυχαία – με την 50η επέτειο της BMW M.

Η BMW βρίσκεται και επίσημα πλέον προ των πυλών προκειμένου να λανσάρει μια στέισον βάγκον παραλλαγή της κορυφαίας έκδοσης της Σειράς 3 για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που καλείται να βρει στο εμπορικό του διάβα το καταξιωμένο στο συγκεκριμένο είδος Audi RS4 Avant, αλλά και την αντίστοιχης φιλοσοφίας και απόδοσης Mercedes-AMG C63 Estate.

Η νέα BMW M3 Touring, που για την περίσταση αποθανατίστηκε για πρώτη φορά στην «παγωμένη» Σουηδία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμών εξέλιξης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα «φοράει» τον 3λιτρο κινητήρα με τον κωδικό S58 των Βαυαρών, σε συνδυασμό με τετρακίνηση. Φήμες, που μένουν να επιβεβαιωθούν και επίσημα τους προσεχείς μήνες, θέλουν τη νέα BMW Μ3 Touring να διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση Competition, με 510 ίππους κάτω από το εμπρός καπό, και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

BMW M3 Touring

Όπως είναι ήδη γνωστό, η νέα BMW M3 Touring θα είναι ένα από τα τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιάσει η εταιρεία και η BMW M με «φόντο» την 50η επέτειο της τελευταίας που συμπληρώνει αισίως φέτος μισό αιώνα ζωής. Έτσι, εκτός από το εντυπωσιακό αυτό station wagon, η BMW αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2022 τη νέα Μ2 αλλά και μια διθέσια εκδοχή της Μ4 με τον κωδικό CSL.

Διαθέτοντας το απαραίτητο καμουφλάζ στις εξωτερικές της επιφάνειες, οι teaser φωτογραφίες της νέας BMW M3 Touring αποκαλύπτουν ένα ακόμα χαρακτηριστικό της, όπως το επανασχεδιασμένο ταμπλό με την επίπεδη άνω επιφάνεια πλέον επίπεδο, τα οποίο υποδεικνύει ότι κάτω από αυτό θα βρίσκονται ενσωματωμένες δύο κυρτές οθόνες, η μια δίπλα στην άλλη, όπως εκείνες στις νέες iX και i4.

Προς ώρας, το ακριβές χρονοδιάγραμμα της επίσης παρουσίασης της νέας Μ3 Touring δεν έχει αποσαφηνιστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW M3 Touring
  • BMW M3 Touring
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ