top icon
Επικαιρότητα

«Έρχεται» η νέα Mercedes EQ Concept

Την Έκθεση της Φρανκφούρτης επέλεξε η Mercedes προκειμένου να παρουσιάσει – όπως είχε ήδη προαναγγείλει – ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο που λίαν συντόμως θα ενταχθεί ως νέο μέλος στην ηλεκτρική οικογένεια EQ.

Μία σειρά από plug-in υβριδικά αλλά και ηλεκτρικά μοντέλα θα παρουσιάσει η Mercedes την επόμενη κιόλας εβδομάδα στα πλαίσια της παρουσίας της στην «εγχώρια» για την ίδια γιορτή της παγκόσμιας αυτοκίνησης – που φυσικά δεν είναι άλλη από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ανάμεσα στα «καθαρά» αυτά μοντέλα, η εταιρεία από τη Στουτγάρδη θα παρουσιάσει κι ένα καινοτόμο πρωτότυπο (show car, όπως το χαρακτηρίζουν οι Γερμανοί), το οποίο θα δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η Mercedes με την ηλεκτρική οικογένεια μοντέλων EQ.

Σήμερα, προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, η εταιρεία μας δίνει μια πρώτη «γεύση» από το φουτουριστικό αυτό πρωτότυπό της, το οποίο, όπως όλα μαρτυρούν, θα ανήκει στην κατηγορία των 4θυρων κουπέ αυτοκινήτων.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων αποκαλύψεων, δείτε στη συνέχεια τις πρώτες φωτογραφίες του πρωτοτύπου όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της Mercedes-Benz σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ