top icon
Επικαιρότητα

Έρχεται το νέο Toyota Proace City

Ένα νέο συμπαγές van μοντέλο με την ονομασία Proace City θα παρουσιάσει η Toyota στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα στο Birmingham της Μ. Βρετανίας.

Το ολοκαίνουργιο Toyota Proace City θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Commercial Vehicle Show 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Birmingham στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 30 Απριλίου. Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, το εν λόγω μοντέλο θα δώσει στην Toyota μία ισχυρή παρουσία στο αναπτυσσόμενο από πλευράς δημοτικότητας τμήμα των επαγγελματικών van μοντέλων αυξάνοντας το εύρος των επιλογών των επίδοξων αγοραστών.

Το νέο Proace City θα ενταχθεί στη γκάμα Proace και μαζί με το καταξιωμένο Hilux θα ενισχύσει την περαιτέρω παρουσία της Toyota στην ευρωπαϊκή αγορά στα LCV, στα οποία το μερίδιο αγοράς των compact van ανέρχεται στο 35% του συνόλου των πωλήσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Proace City αποτελεί ένα ακόμα προϊόν της επιτυχημένης συνεργασίας της Toyota με το Groupe PSA.

Ο πλήρης φάκελος του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων που θα το κινούν, των διαστάσεων του αμαξώματος αλλά και των διαθέσιμων εκδόσεών τους, θα ανακοινωθούν στα πλαίσια της έκθεσης επαγγελματικών οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στη βρετανική πόλη στα τέλη του μήνα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ