top icon
Επικαιρότητα

Έτοιμο το νέο Hyundai i30N Fastback

Μετά το 5θυρο ί30Ν, αυτό είναι το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας Ν της Hyundai στην αγορά της Ευρώπης.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού της γηραιάς ηπείρου στη χάτσμπακ εκδοχή του i30N αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως αφορμή για την N Performance και προσωπικά για τον προερχόμενο από το M Division της BMW επικεφαλής της, Albert Biermann, προκειμένου να επεκτείνουν έτι περεταίρω την ευρωπαϊκή οικογένεια Ν με άρμα την Fastback εκδοχή του i30 (σ.σ.: στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού υπάρχει και το Veloster N).

Φυσικά, όλες οι επιλογές στα μηχανικά μέρη, πλην μιας, προέρχονται από το 5θυρο i30N. Έτσι, κάτω από το καπό θα βρίσκονται δύο εκδοχές του 2λιτρου κινητήρα τούρμπο της Huyndai, που θα αποδίδουν 250 και 275 ίππους, με τη δεύτερη να συνδυάζεται με μπλοκέ διαφορικό, τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά με την υπογραφή της Pirelli. Και οι δύο μονάδες, θα συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η ουσιαστική διαφορά στον τομέα των μηχανικών μερών έγκειται στο set up της ανάρτησης, με τα ελατήρια και τα bump stops να είναι πιο ήπια σε ρυθμίσεις σε σχέση με εκείνα του i30N χάτσμπακ. Πότε θα γίνει η αποκάλυψη του νέου μέλους της ευρωπαϊκής οικογένειας Ν; Κατά πάσα πιθανότητα, πολύ νωρίτερα από τη «ζωντανή» πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το i30 Fastback 1.0 T-GDi 120 PS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ